Website laten maken

Wil je een website laten maken die opvalt en scoort? Een website die actuele content toont en geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Wij maken onderscheidende websites die voor jou werken. Bovendien adviseren we je over de juiste online strategie om de maximale conversie te behalen. Daardoor presteren onze websites opvallend goed! Dat is een grote zorg minder. Met websites van Cherry ben je van online succes verzekerd!

Een website moet opvallen

Cherry maakt WordPress websites op maat. Wij bouwen daardoor websites in WordPress die tussen alle andere aanbieders opvallen. Wij zorgen ervoor dat jouw website onderscheidend is en visueel aansluit op jouw huisstijl.

Ons hele team staat klaar om je te helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw website. Onze digitale vormgevers en online marketeers denken met je mee en maken het verschil ten opzichte van een reguliere websitebouwer. We nemen samen een vragenlijst door. Wat zijn jouw eigen wensen en welke wensen hebben jouw klanten? Welk marketingdoel wil je behalen? Wat doen jouw directe concurrenten online? De antwoorden vatten we samen in een praktische checklist en zo ontstaat een helder beeld van alle verwachtingen en uitgangspunten. Wij kunnen aan de slag.

  • Wij zijn WordPress specialisten
  • Wij ontwerpen met een scherp oog voor detail en gebruiksgemak
  • Wij zijn specialisten in SEO en SEA
  • Wij creëren maximale conversie
  • Wij geven CMS-trainingen op maat
  • Wij hebben tekstredactie in huis
  • Wij zijn vanzelfsprekend goed bereikbaar voor praktische support

Overzichtelijk en slagvaardig

Bij het maken van een website moet met groot aantal specifieke wensen rekening gehouden worden. Cherry heeft de kennis en ervaring in huis om hierop goed in te spelen. Wij begrijpen dat de gemaakte keuzes goed intern afgestemd moeten worden. Dan is het extra belangrijk dat het bouwen van de website zo overzichtelijk mogelijk uitgevoerd wordt. Wij houden daarom nauwkeurig alle ontwikkelingen bij in de sitemap, zodat jij altijd zicht hebt op de voortgang.

Één vast contactpersoon en een handig Cherry-stappenplan

Je hebt contact met één persoon van Cherry. Dat schakelt razendsnel. Onze aanpak is sneller dan de meeste klanten van te voren verwachten. Wij werken met een duidelijk stappenplan. Deze bestaat uit de volgende vier stappen:

1. Informatie verzamelen en ideeën uitwisselen

Deze fase bestaat uit co-creatie. Samen bespreken we uitvoerig de wensen en de mogelijkheden op het gebied van jouw nieuwe responsive WordPress website. In dit gesprek komt ook een eerste kostenindicatie ter sprake. Hieruit volgen de sitemap, de eerste wirefames, een begroting en een tijdspad. Deze worden toegelicht, eventueel aangescherpt en goed vastgelegd.

2. Ideeën uitwerken en website ontwerp

De ideeën worden door ons uitgewerkt en uiteindelijk visueel gepresenteerd. Wij bespreken de gewenste tone of voice en content. Wij maken een inventarisatie van beschikbare teksten en beelden en gaan aan de slag met eventuele aanvullende, nieuwe content. Vanzelfsprekend zijn we gewend bestaande huisstijlen te volgen of -als dat gewenst is- introduceren we een nieuwe ontwerpstijl die aansluit op jouw nieuwe wensen.

3. Realisatie & livegang WordPress website

In deze fase worden de goedgekeurde definitieve ontwerpen technisch uitgewerkt in een testomgeving. Logo, beelden, teksten en de functionaliteiten worden in de website verwerkt. We houden rekening met de laadsnelheid van de website en de actuele eisen van SEO. Hierna volgt de livegang van de website en zorgen wij ervoor dat de website goed blijft functioneren.

4. Workshop website & Content Management Systeem (CMS)

Bij de oplevering van de website verzorgen wij een praktische workshop over het bijbehorende Content Management Systeem (CMS) waarin je geleerd wordt hoe je gemakkelijk zelf pagina’s en berichten kunt aanmaken en aanpassen. Je gaat er zoveel mogelijk zelf mee aan de slag! Zijn er verder nog technische vragen of problemen, dan leveren wij uiteraard een goede support via telefoon of email.

De website staat? Dan door naar optimale SEO of SEA!

Goede kennis van SEO en SEA is dé manier om online vindbaar te worden in zoekmachines als Google. Als SEO specialist helpen wij je om je website op de belangrijkste zoekwoorden zo hoog mogelijk te scoren. Door onze zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent en blijft voor de juiste doelgroep.

Wij schrijven teksten en verzorgen slimme content met de juiste keywords. Via een gunstig abonnementstarief monitoren onze online marketeers periodiek de resultaten van je website. En zo ontstaat een website die voor je gaat werken. Meer hierover op de SEO-pagina.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact