Jouw website in WordPress laten maken door Cherry Marketing

Ons team ervaren specialisten op het gebied van online en offline marketing, web ontwikkeling en hosting, staan voor je klaar om een mooie en vooral rendabele WordPress website te maken.

Een website of webshop waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt en je jouw doelen kunt gaan behalen.

Ons team staat klaar om je te helpen

Liever even bellen? Geen probleem!

Tideman Boats
Sanquin bloedvoorziening
Dé slaapspecialist Sleepwell
Dasselaar Asian Food
Tideman Boats
Sanquin bloedvoorziening
Dé slaapspecialist Sleepwell
Dasselaar Asian Food

Daarom wil je een website laten maken door Cherry Marketing!

Of je nu een starter bent of al jaren een onderneming voert, je wilt een duurzame en betrouwbare website die vooral goed presteert en meegroeit in de behoeften van je bedrijf. Je wilt een website met een goede technische ervaring maar ook een optimale gebruikservaring waardoor jij jouw online doelen kunt behalen.

Cherry Marketing bouwt websites zonder dat jij afhankelijk wordt van een thema van derden, waarbij wij de volledige controle hebben over de kwaliteit en prestaties van jouw website of webshop. Hierdoor kunnen wij snel en effectief onderhoud en updates uitvoeren en blijft je website altijd technisch up to date.
Wat je ook wilt, is dat je nieuwe website voldoet aan alle standaarden in de markt en de richtlijnen volgt van Google, zoals de Core Web Vitals. Hierdoor blinkt jouw website uit in het gebruikersgemak.

Wil je zelf aan de slag met je website? Wij geven je graag een training waardoor je alles goed weet te vinden.

Natuurlijk moet jouw website ook naadloos aansluiten op alle online marketing die je na de live-gang in wilt gaan zetten. Voor alle online marketing – of dit nu organisch of betaald is – moet de basis goed zijn. De nieuwe website moet een krachtig middel zijn om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te ondersteunen.

Betrouwbaarheid en functionaliteit zijn onze belangrijkste vereisten voor iedere nieuwe website!

Welke uitdaging heb jij?

Wij komen graag met jou in gesprek en bespreken samen de mogelijkheden. Vrijblijvend, je zit nergens aan vast!

Bekijk onze websites

Geen project is hetzelfde, maar voor al onze klanten maken wij een plan op maat. Bekijk onze cases.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

WordPress en SEO; word goed gevonden in Google

Wat heb je aan een nieuwe website als je nog steeds niet gevonden wordt online? SEO (search engine optimization) is van cruciaal belang voor websites en webshops. De WordPress website die wij voor jou maken is in de basis sowieso SEO-vriendelijk. Voor de hogere posities in de zoekmachines kunnen wij de website en pagina’s verder optimaliseren. Je hebt een gedegen onderzoek nodig naar relevante zoektermen waarmee we voor jou een contentplan kunnen schrijven zodat je site gevuld kan worden met hoogwaardige inhoud.

Niet alleen vergroot je hiermee de kans dat jouw potentiële klanten je ontdekken wanneer ze op zoek zijn naar jouw dienst of product, een goede SEO-strategie zorgt er ook voor dat de gebruikerservaring op je site verbetert. Dit resulteert in meer aanvragen of leads! In iedere branche, maar zeker de branches met veel concurrentie, kan een effectieve SEO-aanpak het verschil maken tussen een goed renderende website of -shop, of één die nauwelijks wordt opgemerkt.

Wat is WordPress precies?

WordPress is een populair CMS (content management systeem) dat voornamelijk wordt gebruikt voor het bouwen van websites en online blogs. Het is gelanceerd in 2003, en heeft zich in de geschiedenis ontwikkeld tot een veelzijdig platform dat wordt ondersteund door een grote WordPress community van ontwikkelaars en gebruikers. Naast de ontwikkeling van WordPress-sites zijn wij ook WordPress host: van domeinnaam, tot hosting, tot bouw, onze teams regelen het voor je.

Met WordPress kun je een website maken en beheren met een gebruiksvriendelijke interface en de uitgebreide bibliotheek met designs, thema’s en plug-ins. Deze plug-ins voegen functionaliteiten toe, zoals SEO-tools, contactformulieren en e-commerce mogelijkheden. WordPress is flexibel en schaalbaar, wat het geschikt maakt voor zowel kleine persoonlijke blogs als grote zakelijke websites. Daarnaast is WordPress gemakkelijk in gebruik, ideaal als je zelf je website wilt gaan bijhouden op het gebied van content (teksten en afbeeldingen).

Waarom het WordPress Open Source CMS Systeem

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Een CMS is software die het mogelijk maakt om digitale content te creëren, beheren en publiceren. Met het WordPress CMS kun je eenvoudig teksten, afbeeldingen, video’s en andere media toevoegen en organiseren. Dit maakt het ideaal voor websites, blogs en webshops.
Het gros van alle websites die wij opleveren wordt gemaakt d.m.v. WordPress. Zodoende hebben wij ruime ervaring om ook van jouw project een succes te maken.

Naast dat WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld is, is het ook “open source”. Dit betekent dat de broncode van de software vrij beschikbaar is voor iedereen. Dit houdt niet in dat iedereen je site aan kan passen, dit betekent dat ontwikkelaars heel veel mogelijkheden hebben en uit heel veel informatie kunnen putten om tot het beste resultaat te komen.

Hier zijn paar belangrijke voordelen van open source en WordPress:

Vrije toegang tot de broncode

De broncode van WordPress is beschikbaar voor iedereen. Dit betekent dat ontwikkelaars de code kunnen bestuderen, verbeteren en aanpassen aan hun eigen behoeften.

Gemeenschapsbijdragen

Omdat de broncode “open” is, kunnen ontwikkelaars van over de hele wereld bijdragen aan het project. Dit kan variëren van het oplossen van bugs en het verbeteren van de beveiliging tot het toevoegen van nieuwe functionaliteiten.

Transparantie en veiligheid

Open source software is transparanter omdat de code door iedereen gecontroleerd kan worden. Dit betekent dat beveiligingsproblemen sneller kunnen worden geïdentificeerd en opgelost.

Kostenbesparing

Omdat de software gratis beschikbaar is, kunnen jij en je bedrijf geld besparen op licentiekosten. Dit maakt WordPress een kosteneffectieve keuze voor het bouwen en beheren van jouw website.

Flexibiliteit en vrijheid

Je hebt de vrijheid om WordPress aan te passen en uit te breiden zoals je dat wilt, zonder beperkingen die vaak gepaard gaan met een maatwerk CMS.

In de praktijk betekent dit dat er overal een oplossing voor te vinden is en altijd ruimte is om door te bouwen! Voor veel concepten zijn er al kant en klare stukjes software, maar mocht jou idee zó uniek zijn, dan helpt ons development team je hier ook graag mee!

Beheer, beveiliging en WordPress hosting

Het beheer en de hosting van een website inclusief de domeinnaam bij dezelfde partij onderbrengen heeft grote voordelen op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid en hulp bij onverwachte issues. Wanneer alle aspecten van een website onder één dak worden beheerd, werkt dan nu eenmaal sneller. Er gaat veel minder tijd verloren dan wanneer er geschakeld moet worden tussen verschillende bedrijven. Juist als er nu zich echt een probleem voordoet wil je niet langer met dat issue rondlopen dan nodig is: dat kan omzet kosten!

Bovendien geeft het jouw veel rust als je alle technische zaken omtrent je website bij één contactpersoon kunt neerleggen zodat jij je tijd kunt besteden aan de zaken waar jij sterk in bent – meestal ook liever mee bezig bent.

Ook verhoogt het onderbrengen van al deze zaken onder één dak de consistentie en veiligheid van jouw online visitekaartje of omzetgenerator. Je website blijft altijd up to date met de nieuwste versie qua beveiliging en updates, wat de kans op bijvoorbeeld het hacken van je website verkleint. Daarnaast kan er gelijk ingegrepen worden als er problemen ontstaan op het gebied van prestaties en uptime. Downtime wil tenslotte niemand toch?

Onze WordPress specialisten

Als WordPress-specialisten van Cherry Marketing onderscheiden we ons door expertise en toewijding aan het leveren van op maat gemaakte, hoog presterende websites. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en optimaliseren van WordPress-sites kunnen wij jouw unieke behoeften vertalen naar een gebruiksvriendelijke, functionele en simpelweg mooie website.

Wij blijven continu up to date op het gebied van de nieuwste technologieën en best practices, waardoor we voor jou een website kunnen bouwen die niet alleen aan de hoogste technische standaarden voldoet, maar ook het gewenste resultaat behaalt op het gebied van SEO en gebruikersvriendelijkheid.

Door onze alles-onder-één-dak-formule – waarbij ontwerp, functionaliteit en ondersteuning centraal staan – is jouw nieuwe WordPress-site een aanwinst voor jouw bedrijf én voor je klanten.

Aan de slag!

Dit is wat we je te bieden hebben, de volgende stap is aan jou! Wil je meer weten over het laten ontwerpen en realiseren van jouw nieuwe WordPress website? Onze teams leggen je graag stap voor stap onze werkwijze uit. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we de tijd om te luisteren naar je wensen zodat we met elkaar de meest optimale website kunnen realiseren.

Contact