Presentatie

Staat er een belangrijke presentatie voor de boeg en kun je daarbij visuele steun gebruiken? Is er bijvoorbeeld bij een belangrijke salespresentatie een overtuigende corporate presentatie in PowerPoint nodig of is juist een pakkende video verstandig? Of verwacht men bij een persconferentie of een aandeelhoudersvergadering een actuele beeldpresentatie met verhelderende infographics? Of wil je voor een beurs een gastvrije, opvallende standpresentatie? We helpen je graag.

Inlevingsvermogen en deadlines

Voor een succesvolle presentatie is een goede voorbereiding essentieel. We helpen je met jouw presentatie om goed beslagen ten ijs te komen en te voldoen aan de verwachtingen. Als geen ander beseffen we ons wat deadlines zijn. Als het moet gaan we dag en nacht door om de presentatie klaar te krijgen.

Video

Uit ervaring blijkt dat het bekijken van een (korte) video-presentaties laagdrempelig is en een goede indruk oplevert. Populair zijn op dit moment frisse, korte videoproducties aangevuld met digitale Adobe-computereffecten. We verzorgen dit graag voor je.

Powerpoint

Versterk jouw presentatiekracht en laat jouw bedrijfspresentatie in PowerPoint door ons maken. Vanuit praktische templates en met begrip voor de content verzorgen wij goed ogende presentaties in lijn met corporate huisstijl .

Standpresentaties

Mis geen kansen op een beurs. Cherry hanteert drie condities voor het ontwerpen en bouwen van een succesvolle beursstand: de standpresentatie heeft een goed verhaal, de standinrichting is een aangename beleving voor jouw gasten en jouw doelgroep wordt vooraf (online) geactiveerd tot een bezoek aan jouw stand. Die formule werkt.

Wil je hulp van een specialist bij een presentatie of stand?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact