Presentaties die overtuigen

  • interieur

Staat er een belangrijke presentatie voorde boeg en kun je daarbij visuele steun gebruiken? Is er bijvoorbeeld bij een belangrijke salespresentatie een overtuigende corporate presentatie in PowerPoint nodig of is juist een pakkende video verstandig?
Of verwacht men bij een persconferentie of een aandeelhoudersvergadering een actuele beeldpresentatie met verhelderende infographics? Of wil je voor een beurs een gastvrije, opvallende standpresentatie? We helpen je graag.

Inlevingsvermogen en deadlines

Voor een succesvolle presentatie is een goede voorbereiding essentieel. We helpen je met jouw presentatie om goed beslagen ten ijs te komen en te voldoen aan de verwachtingen. Als geen ander beseffen we ons wat deadlines zijn. Als het moet gaan we dag en nacht door om de presentatie klaar te krijgen.


Video

Uit ervaring blijkt dat het bekijken van een (korte) video-presentaties laagdrempelig is en een goede indruk oplevert. Populair zijn op dit moment frisse, korte videoproducties aangevuld met digitale Adobe-computereffecten. We verzorgen dit graag voor je.

Powerpoint

Versterk jouw presentatiekracht en laat jouw bedrijfspresentatie in PowerPoint door ons maken. Vanuit praktische templates en met begrip voor de content verzorgen wij goed ogende presentaties in lijn met corporate huisstijl .

Standpresentaties

Mis geen kansen op een beurs. Cherry hanteert drie condities voor het ontwerpen en bouwen van een succesvolle beursstand: de standpresentatie heeft een goed verhaal, de standinrichting is een aangename beleving voor jouw gasten en jouw doelgroep wordt vooraf (onine) geactiveerd tot een bezoek aan jouw stand. Die formule werkt.

Bedrijfsinterieur

Cherry ontwikkelt graag creatieve voorstellen voor bedrijfsinterieurs. We focussen ons daarbij op de interieurstyling van die ruimtes waar met name jouw gasten zich begeven, zoals vergaderruimtes, ontvangstruimtes en showrooms. Zo verkrijgt jouw zakelijke interieur een marketingfunctie: workplace branding.

Wil je een presentatie met overtuigingskracht?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

BEL 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Presentatie.

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.