Webdesign

Een website is je online visitekaartje. Zeker in dit digitale tijdperk is een goed functionerende website een must. Samen met jou werken we aan een perfecte website waar bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken en de juiste acties kunnen ondernemen. Onze opgeleverde websites vormen bovendien de perfecte basis voor een succesvol SEO-traject. Met onze jarenlange ervaring in webdesign, leveren we websites waarmee je 100% tevreden zult zijn. De websites van Cherry zijn maatwerk, wat ervoor zorgt dat deze schaalbaar zijn. Je kunt bij ons terecht als starter en eventueel later je website uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Onze expertises

 • Webdesign
  Een inventarisatie, het concept, een grafisch voorstel en de bijbehorende sitemap en wireframes vormen de basis voor het webdesign.
 • Webdevelopment
  Een goed functionerende website of webshop die toegankelijk is voor een groot publiek.
 • Beheer en onderhoud
  Met Cherry sta je er na de oplevering nooit alleen voor.

Webdesign cases

Ieder project is uniek. Voor al onze klanten maken wij een plan op maat om zo het beoogde resultaat te bereiken. Bekijk hieronder onze webdesign cases.

"Ik had nogal wat eisen, maar het team van Cherry was bereid om met mij mee te denken waardoor het eindresultaat precies aan mijn verwachting voldoet. "

Waarom Cherry

 • Eigen UX-designers
 • Voorbereid op online marketing
 • Onderhoud, support en hosting

Wat is jouw uitdaging?

Webdesign wordt ingezet bij verschillende uitdagingen.

 • Merkbeleving creëren
  Door een webdesign te gebruiken die past bij jullie merk, draagt dit bij aan de ultieme merkbeleving. We ontwikkelen een website die past bij jullie als bedrijf.
 • Informeren
  Een website is gemakkelijk aan te passen, waardoor je informatie kunt blijven delen. Hoe zorgen we er samen voor dat jullie website op de juiste manier wordt ingezet om de doelgroep van de juiste informatie te voorzien?
 • Concurrentievoordeel
  Een goed doordachte website kan bijdragen aan conversie optimalisatie. Een manier om dit te bereiken, is door de call-to-action knoppen te verbeteren en het gebruikerspad naar de aankoop te optimaliseren.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Dat vinden wij alleen maar leuk! Neem hier contact met ons op

Neem contact met ons op

Contact