Professioneel webdesign gericht op waar het om gaat: resultaat

  • website laten maken

Wil je een website laten maken die mooi is en ook echt voor jou werkt? Wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen én toch maximaal online resultaat halen? Schakel ons in. We werken samen met jou aan de perfecte website, waarop bezoekers gemakkelijk vinden wat ze precies zoeken en waarop ze de juiste actie nemen. De websites die wij opleveren vormen bovendien de perfecte uitvalsbasis voor een succesvol SEO-traject. Kortom: wij verzorgen een webdesign waarover zowel jij als ondernemer en wij als online marketeer 100% tevreden zijn: mooi én conversiegericht.

Waarom je webdesign uitbesteden aan Cherry?

  • een resultaatgerichte website
  • laagdrempelig in beheer en onderhoud
  • optimaal geschikt voor SEO en andere online marketing
  • support in conversiemarketing

Onze werkwijze is als volgt

1. Kennismaking – Het moet goed en vertrouwd voelen

Een succesvolle samenwerking begint bij een goed gesprek. We willen alles over jou, jouw bedrijf en jouw markt weten en heel belangrijk: jouw doelen goed in kaart brengen, zodat we kunnen starten met een professionele webdesign die aanvoelt als een maatpak.

2. Webdesign – Ideeën uitwerken en ontwerpen

Na de inventarisatie werken we een concept uit, die we aan jou presenteren met een grafisch voorstel, een sitemap en bijbehorende wireframes. In goed overleg werken we daarna dit concept uit tot een definitief digitaal ontwerp.

3. Webdevelopment – Het bouwen en realiseren

Het goedgekeurde ontwerp wordt technisch uitgewerkt in een testomgeving en voorzien van de juiste content. Na deze realisatie en definitief akkoord van onze klant, zetten wij de website live.

4. Beheer & onderhoud – Altijd up-to-date

Zodra de website live staat, verzorgen wij op de achtergrond voor het beheer en onderhoud ervan. Onderhoud kost tijd, maar zo blijft je website altijd up-to-date volgens de laatste technische en wettelijke eisen. Goed onderhoud beschermt je website maximaal tegen hackers en voorkomt hinderlijke bugs. Met Cherry sta je er na de oplevering nooit alleen voor. Onze professionele helpdesk staat je met goed advies te woord en we doen graag iets extra’s voor je.

5. Online Marketing

Via Google Analytics kun je relatief eenvoudig de resultaten van je website bijhouden. Wil je deze resultaten echter verbeteren en optimaliseren? Dan kun je rekenen op onze Online Marketing diensten .

Goos beoordeelt Cherry met een 9,0
“Een professionele en betrokken partij die geduld hebben het goed beantwoorden van je vraag.”

Websites en websites

Bij ons kun je terecht voor zowel simpele websites, als voor het betere maatwerk. Voor elke ondernemer en voor elk passend budget maken we een website die werkt. We hebben WordPress specialisten in dienst met een scherp oog voor detail. Heb je al een WordPress website en wil je uitbreiden naar een webshop? Ook dat is mogelijk met Cherry. Onze webdevelopers kunnen prima overweg met Woocommerce, een gebruiksvriendelijk systeem om jouw product feed in te verwerken. Of we vullen we je Magento of Lightspeed website in.

Tekst en redactie: goede content is king

Goede content in tekst en beeld zorgt voor goede conversie, nieuwe leads, ingevulde contactformulieren of telefoontjes van potentiële klanten. Het opzetten en bijhouden van content blijkt vaak een hele opgave te zijn waar je niet altijd aan kunt toekomen. Maak je daarover geen zorgen: Cherry verzorgt de juiste content voor jou. We schrijven deze zelf of maken gebruik van de freelance tekstschrijvers binnen ons netwerk. We stemmen deze content natuurlijk goed met je af en checken haar tegelijk op maximale vindresultaten. Zo scoor je twee vliegen in 1 klap.

Wil je een webdesign met conversiekracht?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Webdesign

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.