Online marketing

Online marketing is vandaag de dag onmisbaar. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om een groot publiek te bereiken. Wanneer je dit op de juiste manier inzet zijn de mogelijkheden eindeloos. Online marketing is erg goed meetbaar, wat ervoor zorgt dat je precies kan zien wat de behaalde resultaten zijn. Door onze online marketing diensten kunnen we onder meer op basis van verschillende criteria je doelgroep targeten, inzichtelijk krijgen hoeveel mensen je website bezoeken en waar zij vandaan komen. Met onze conversiegerichte werkwijze op het gebied van online marketing vergroten we jouw bereik!

Onze expertises

 • Strategie
  Het opstellen van een plan om jouw doelen te realiseren.
 • SEO & SEA
  Laat je webpagina hoog scoren in de zoekresultaten.
 • Social media
  Zorg dat je zichtbaar bent op de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt.

Online marketing cases

Ieder project is uniek. Voor al onze klanten maken we een plan op maat om zo het beoogde resultaat te bereiken. Bekijk hieronder onze online marketing cases.

"Cherry heeft mijn online marketing naar een hoger niveau getild. "

Waarom Cherry

 • Conversiegerichte werkwijze
 • Mix van diverse communicatiekanalen
 • 24/7 online dashboard met resultaten

Wat is jouw uitdaging?

Online marketing wordt ingezet bij verschillende uitdagingen.

 • Bezoekers aantrekken
  Wanneer de website staat, is het belangrijk om de volgende stap te zetten. De website moet uitnodigend zijn en er moeten voldoende bezoekers op jouw website uitkomen. Onze experts weten precies wat er nodig is om meer bezoekers naar jouw website te krijgen.
 • Zichtbaarheid vergroten
  Om meer klanten aan te trekken, is het vergroten van je zichtbaarheid cruciaal. Door diverse strategieën toe te passen, kun je ervoor zorgen dat je als bedrijf je zichtbaarheid vergroot. Bij Cherry zijn we onder meer ervaren in SEO en SEA. Zo maken we jouw bedrijf online beter vindbaar.
 • Het creëren van betrokkenheid en interactie
  Verschillende technieken maken het mogelijk om interactie en betrokkenheid te genereren op online kanalen. Op deze manier kun je een relatie opbouwen met je doelgroep. Door deze interactie bereik je een groter netwerk.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Dat vinden wij alleen maar leuk! Neem hier contact met ons op

Neem contact met ons op

Contact