Visitekaartjes laten maken

Een professioneel visitekaartje gericht op resultaat!

Het geven van een onverzorgd visitekaartje dat niet in lijn is met jouw huisstijl, diensten of producten, laat geen goede indruk achter bij je  (potentiële) klanten. Ook je contactgegevens krabbelen op een afgescheurd papiertje is not-done. Cherry Marketing ontwerpt professionele visitekaartjes met aandacht voor kwalitatief design. Het visitekaartje vormt de basis voor de visuele identiteit van je merk of onderneming, het is de allereerste indruk. Visitekaartjes laten maken in je huisstijl doe je dan ook niet zomaar. Het is een marketinginvestering die wellicht jaren mee kan gaan en de investering meer dan waard is. Met een onderscheidend visitekaartje val je op tussen de stapel.

Visitekaartjes laten maken

Een visitekaartje moet aansluiten bij je huisstijl, de doelgroep moet meteen een duidelijk idee hebben van je onderneming. Daarom voegen we jouw eigen specifieke merkwaarden aan toe. Wanneer je bij ons visitekaartjes laat ontwerpen, willen we eerst goed begrijpen waar jij met jouw bedrijf voor staat en waarin jij je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten.

Waarom moet je Cherry je visitekaartjes laten maken?

  • Cherry heeft al vele jaren creatieve ervaring. We ontwikkelen onder andere visitekaartjes, logo’s en huisstijlen op maat;
  • De ontwerpen worden gemaakt aan de hand van de trends en de concurrentie op jouw markt, zodat deze lang up-to-date blijft en onderscheidend is;
  • We voegen aan het visuele design een unieke marketingfactor toe, veelal een pay off, thema of subtitel of een vorm van beeldgebruik, waarmee je strategisch verder kunt in ander marketinguitingen.

Meer informatie over visitekaartjes laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op!

Wil je Cherry je visitekaartje laten maken? Of zou je nog wat meer informatie willen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel wat jouw wensen en behoeften zijn! Neem contact op via 085 0270 270 of stuur een mailtje naar contact@cherry-marketing.nl.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact