Presentaties & stands

Staat er een belangrijke presentatie voor de boeg en kun je daarbij visuele steun gebruiken? Wil je voor een beurs een gastvrije en opvallende standbouw presentatie? Voor een succesvolle presentatie of stand is een goede voorbereiding essentieel. Cherry helpt je graag met het creëren van een presentatie die voldoet aan jouw verwachtingen. We zijn hier immers een ervaren partij in. Als geen ander beseffen we ons wat deadlines zijn. Daarom doen we er alles aan om de presentatie of stand te leveren op het afgesproken moment.

 

Onze expertises

 • Video
  Uit ervaring blijkt dat het bekijken van een (korte) videopresentatie laagdrempelig is en een goede indruk oplevert.
 • PowerPoint
  Versterk jouw presentatiekracht en laat jouw (sales)presentatie in PowerPoint door ons maken.
 • Standbouw
  Met een goed verhaal naar de beurs, daar helpen wij graag bij. Wij ontwerpen een mooie stand met grafische en multimedia invulling en zorgen voor transport en opbouw op locatie. Zorgeloos!

Presentaties & stands cases

Ieder project is uniek. Voor al onze klanten maken wij een plan op maat om zo het beoogde resultaat te bereiken. Bekijk hieronder onze presentatie & stands cases.

"Wanneer ik op een beurs sta, komt hier vaak voor mij veel stress bij kijken. Ik ben blij dat Cherry dit voor mij uit handen heeft genomen."

Waarom Cherry

 • Meedenken in concept en content
 • Totaaloplossing van ontwerp tot oplevering
 • Deadline is deadline!

Wat is jouw uitdaging?

Presentaties & Stands worden ingezet bij verschillende uitdagingen.

 • Informatie overbrengen
  Een goede standbouw presentaties is meer dan alleen een logo op een hoge muur. De stand moet een goed verhaal hebben of duidelijke boodschap overbrengen. De standinrichting moet een aangename beleving zijn voor bezoekers.
 • Bezoekers aantrekken
  Door vooraf een mailing of campagne te versturen kun je eigen relaties en potentiële klanten uitnodigen voor een bezoek aan de stand. Met een leuk concept of tipje van de sluier worden mensen geprikkeld om naar de beurs te komen. Op deze manier draag je zelf ook bij aan extra bezoekers en het succes van de beurs.
 • Klantrelaties opbouwen
  Cherry laat geen kans onbenut en begrijpt hoe belangrijk klantrelaties zijn. Ook op beurzen kan dit worden opgebouwd door persoonlijke gesprekken aan te gaan en contacten uit te wisselen.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Dat vinden wij alleen maar leuk! Neem hier contact met ons op

Neem contact met ons op

Contact