Over ons

Marketing is een onmisbare schakel in elke organisatie. Het bereiken van de doelgroep, het verkopen van je product/dienst of het verbeteren van de reputatie, is voor ieder bedrijf cruciaal. Bij Cherry realiseren we ons dat marketing dé manier is om je te onderscheiden van je concurrenten en om je op de juiste manier in de markt te positioneren.

Het team achter Cherry marketing

Het hebben van een team met veel expertise is voor ons van groot belang. Kwaliteit leveren en daadkrachtig opereren, vinden wij dan ook cruciaal. Dit maakt Cherry de ideale partner op het gebied van online en offline marketing.

Met een enthousiaste groep collega’s met elk hun eigen specialisme binnen marketing, branding, presentatie, webdesign en webdevelopment, bundelen we onze krachten om voor ons klantenpakket het hoogst haalbare resultaat te realiseren. Door onze jarenlange ervaring zijn resultaat en service voor ons belangrijke kernwaarden geworden.

Een full-service marketingbureau

Bij Cherry beseffen we ons dat resultaat op meerdere vlakken te behalen valt. Goede marketing gaat verder dan alleen een online campagne. Marketing is zoveel meer dan dat. Marketing is uitgegroeid tot een intensief samenspel van online en offline acties. Zet je die acties goed en eenduidig in, dan versterken ze elkaar en word je beter zichtbaar bij de juiste doelgroep. Met onze online en offline diensten zorgen we voor groei en ontwikkeling voor én van ons brede klantenpakket.

Met een vakgebied dat continu in beweging is, vinden wij het bij Cherry belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Het team weet wat er speelt en we houden de trends en ontwikkelingen in de gaten. Hier spelen we op in, waardoor we de beste diensten kunnen blijven aanbieden. Hetgeen wat Cherry marketing uniek maakt, is dat we het gehele pakket aan onze klanten kunnen aanbieden. Als full-service marketingbureau, dat gaat voor het hoogst haalbare resultaat, kun je voor alle marketinguitingen bij ons terecht.

Wat jullie doel ook is, met de marketingstrategie van Cherry zorgen we ervoor dat jullie bedrijf de beoogde resultaten behaald. Cherry Marketing is hét bedrijf om jouw vraagstuk op het gebied van (online) marketing, communicatie of hosting neer te leggen.

Achter de schermen

Hoe is het achter de schermen bij Cherry? Met een open en persoonlijke sfeer zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt binnen ons bedrijf.

Bij Cherry marketing zijn er ieder kwartaal leuke uitjes die ervoor zorgen dat je je nieuwe collega’s nog beter leert kennen. De verschillende locaties die onder Cherry vallen, maken het mogelijk om op meerdere plekken te kunnen werken. Cherry beseft dat de ontwikkeling van medewerkers op de werkvloer van cruciaal belang is voor het succes van de organisatie. Hierom biedt Cherry de mogelijkheid aan werknemers om zichzelf te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen.

Kortom, bij Cherry ga je een kerskleurige carrière tegemoet.

twee mensen achter een computer
webdevelopment

Sluit je aan

Met een informele bedrijfscultuur en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, ben je bij Cherry Marketing aan het juiste adres. Word jij net zo enthousiast van ons mooie vakgebied en wil je genieten van leuke teamuitjes en meer? Kom dan ook werken bij Cherry Marketing. We zijn benieuwd naar jouw ambities en ideeën!

Wij zijn onderdeel van de Cherry Group

Cherry Group is inmiddels een ervaren partij in de wereld van marketing en communicatie. Met meer dan 50 enthousiaste specialisten bedient dit team ruim 8800 klanten. De dienstverlening varieert van een hostingpakket tot een complete online en offline marketingcampagne. Door de brede kennis die er binnen het bedrijf aanwezig is, kunnen we de klanten een breed aanbod aan marketing- en communicatie uitingen aanbieden.

Blijf op de hoogte

Neem contact met ons op

Contact