De branding strategie begint met waar sta je en waar wil je heen?

  • Branding strategie
  • Branding strategie
  • Grafisch ontwerpbureau Professioneel webdesign
  • Grafisch ontwerpbureau Professioneel webdesign

Opvallen, een moderne uitstraling en op meer plaatsen zichtbaar zijn. Dat is een wens voor vele bedrijven. Maar hoe doe je dat? Hoe spreek je de juiste doelgroep aan met je branding strategie? Opvallen in een jungle aan communicatieboodschappen is zo gemakkelijk niet. Dagelijks zie je verschillende reclames, online en offline, die je onbewust prikkelen. Als je goed gezien wordt, is het nog de vraag of jouw doelgroep het interessant genoeg vindt en overgaat tot de gewenste actie. Jouw merk, product of dienst moet voor jouw doelgroep namelijk een positief referentiekader hebben. Dit ‘positief laden van een merk’ is een essentieel onderdeel van moderne marketing, oftewel branding.

Branding marketing

Onze aanpak voor een effectieve branding van je merk bestaat uit drie bouwstenen: een eigen identiteit, een onderscheidend standpunt t.o.v. concurrentie en een juiste relevante boodschap bij jouw doelgroep. Cherry werkt samen met de klant aan een conversiegerichte strategie. We communiceren veel met de klant over de voortgang van het traject.

1. Marktonderzoek voor heldere resultaten

Voordat we beginnen aan de branding van je product, dienst of merk, doen we een marktonderzoek. Want hoe doen je concurrenten het? Zijn er kansen en bedreigingen? Het marktonderzoek biedt een aantal handvatten waardoor we gericht te werk kunnen gaan.

2. Strategie en concept

Nadat de huidige situatie in kaart is gebracht, gaan we aan de slag met de strategie en het concept. De basis voor je gewenste marktpositie. Hierbij ontwikkelen we een strategie en visueel concept waarbij de ontvangen, de potentiële klant, in het middelpunt staat.

3. Campagnes

Als laatste wordt het gemaakte concept vertaald naar een effectieve campagne. De strategische communicatieboodschap wordt via de juiste crossmediale middelen aan de juiste doelgroep getoond en ons doel is daarbij dat er zo snel mogelijk de gewenste conversie ontstaat.

Wil je meer informatie over ons als branding bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer weten over onze aanpak of wat we verder nog kunnen doen op het gebied van branding? Neem dan zeker contact met ons op, want vragen staat vrij! We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Hoe creëert jouw merk meer voorkeur?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Branding.

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.