SEA Campagne uitbesteden?

Wil je meer bezoekers op je website? Wil je hoger in Google komen? Ga je adverteren op Google maar weet je niet hoe dat moet of geeft het nog niet het gewenste resultaat? Ontspan en zet Cherry voor je aan het werk. Want het laatste wat je wilt is dat jouw potentiële klanten jou mislopen en naar de website van de concurrent gaan.

Digitale aanwezigheid

Online aanwezigheid is erg belangrijk in dit digitale tijdperk. Jouw potentiële klanten moeten jouw product of dienst snel en makkelijk kunnen vinden. Je website moet daarvoor geoptimaliseerd zijn en het helpt ook als je advertenties van Google (Google Ads) inzet. Geen tijd, geen kennis of een andere redenen waarom jij Google Ads wil uitbesteden? Wij hebben jarenlange ervaring met Google Ads en wij hebben daarnaast voor vele soorten klanten en in verschillende branches gewerkt. Maak gebruik van onze SEA expertise!

Voordelen van Search Engine Advertising (SEA)

Een van de grootste voordelen om aan de slag te gaan met Google Ads is dat je advertentie meteen op de eerste pagina kan staan, als er gezocht wordt op jouw relevante zoekwoorden. Andere voordelen zijn:

 • Vele relevante websitebezoekers;
 • Specifieke targeting op jouw doelgroep mogelijk;
 • Snel resultaat t.o.v. organische resultaten;
 • Je betaalt alleen per klik;
 • Controle op budgetten;
 • Perfect middel voor remarketing;
 • Investeringen zijn altijd meetbaar.

Onze SEA specialist weet altijd wat de actuele resultaten zijn en kan als het nodig is de Google advertentie aanpassen. Het resultaat van Google Ads is direct meetbaar, Search Engine Optimization (SEO) heeft langer nodig om resultaten te boeken.

Verschillende soorten Google Ads campagnes

Google biedt verschillende advertentiemogelijkheden waarmee een organisaties hun doelgroep bereiken. Doordat alle investeringen in Google Ads exact te meten zijn, weten we welke advertentiemogelijkheden wél of minder goed voor jou werken. Zo heb jij altijd een optimale Ads campagne.

Zoekadvertenties

De gebruikte vorm van online adverteren is via het zoeknetwerk. Een perfect middel wanneer een bezoeker op zoek is naar een bepaalde dienst of product. Aan de hand van de zoekopdracht wordt een relevante advertentie getoond die aansluit bij het zoekwoord waardoor de kans groot is dat de bezoeker doorklikt naar jouw website. Vervolgens zorgen wij voor een pagina die nauw aansluit bij de zoekopdracht en advertentie zodat de bezoeker uiteindelijk over gaat tot die ene handeling, een conversie! Dit resulteert in relevante websitebezoekers en lage kosten per klik en conversie.

Google Shopping

Voor webshops is Google Shopping een zeer waardevol kanaal. Onze ervaring is dat het doorklikpercentage hier hoger ligt dan bij zoekadvertenties. Via Google Shopping kunnen bezoekers eenvoudig producten vergelijken en vervolgens meteen een aankoop doen in je webshop.

Display campagnes

Display campagnes zijn een geschikt middel als je een groot aantal mensen wilt bereiken om je imago te verbeteren of je naamsbekendheid te vergroten. Door het plaatsen van relevante advertenties op websites waar jouw doelgroep zich bevindt vergroot je de merkgerelateerde zoekopdracht.

Remarketing

Bezoekers die je website of webshop al eens bezocht hebben, maar nog niet de gewenste handeling hebben verricht zijn terugkerende bezoekers. Door een remarketing campagne worden deze bezoekers bereikt door middel van advertenties die speciaal aan deze bezoekers zijn aangepast. Deze advertenties verschijnen in Google Zoeken of het Display Netwerk.

Google advertentie campagne uitbesteden

Wij begrijpen dat je enigszins twijfelt of het wel verstandig is om je Google advertentie campagne uit te besteden aan een externe partij als Cherry. Je geeft ons daarmee inzicht in je bedrijfsresultaten en het vergt een investering. Cherry heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Samen sparren we over de Google Ads mogelijkheden en nemen we jouw wensen mee om de campagne zo optimaal mogelijk te benutten.

Cherry richt zich al vanaf 2009 op het uit handen nemen van de online marketing activiteiten voor het MKB. Als online marketing bureau hebben wij al voor vele klanten in allerlei branches succesvolle campagnes opgezet. Door onze ervaring kunnen wij een relevante campagne voor je opzetten, optimaliseren en onderhouden. We zetten een aantal voordelen op een rijtje om je Google Ads uit te besteden aan Cherry:

 • Laat je Google Ads campagne beheren door gecertificeerde specialisten;
 • Jij hebt veel kennis van je merk, branche en concurrentie. Wij van Google Ads. Door deze kennis te combineren is dit een win-winsituatie;
 • Wij hebben ervaring van verschillende branches en hebben voor een breed scala aan verschillende bedrijven gewerkt;
 • Besteed je tijd beter dan aan het optimaliseren van Google Ads campagnes. Besteed ze uit aan dé specialist;
 • Altijd inzicht in je campagnes waardoor je weet waar je aan toe bent.
 • Iedere maand ontvang je rapportages over de voortgang van je campagne en zie je precies of de campagne winstgevend is of niet.

Naast deze voordelen werken wij, als marketing bureau, met een vast team en een vaste samenstelling voor onze klanten. De online marketeer werkt dus aan een vast aantal projecten, dit maakt dat de kennis gericht wordt op jouw campagne!

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact