Folder ontwerpen

Een professionele folder gericht op resultaat!

Een goed ontworpen folder is een uitstekend visitekaartje naar bestaande en potentiële klanten. Wil je ook moeiteloos jouw doelgroep bereiken? Promoot je bedrijf of actie dan met behulp van een folder! Of je nu een digitale of papieren folder bezorgt, je blijft top-of-mind en je krijgt de kans om je merkbeleving door te trekken. Een goede folder ontwerpen is een marketinginvestering waar u jarenlang gebruik van maakt.

Folders laten maken

Bij Cherry Marketing ben je aan het juiste adres voor folders laten maken. Ons team van specialisten geven je bedrijf het beste ontwerp van bedrukt promotiemateriaal. Het is belangrijk dat je folder naadloos aansluit bij je huisstijl en op de beleving van de doelgroep. Voeg er jouw eigen specifieke merkwaarden aan toe. Je verdient met je onderneming een unieke uitstraling. Voordat we bij Cherry een folder ontwerpen, we eerst goed begrijpen waar jij met jouw bedrijf voor staat en waarin jij je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten. Wij kunnen naast folders ook het volgende voor je uitvoeren:

  • Brochures ontwerpen
  • Flyers laten maken
  • Visitekaartjes ontwerpen
  • Huisstijl ontwerpen
  • Logo’s ontwerpen

Waarom moet je Cherry je reclame folder laten maken en je folder laten drukken?

  • Cherry ontwikkelt al 20 jaar met een creatieve blik folders, logo’s en huisstijlen op maat;
  • Bij Cherry wordt je ontwerp gemaakt aan de hand van trends en concurrentie in jouw markt, om zo voor een lange tijd up-to-date en onderscheidend te blijven;
  • Bij ons wordt er een visueel design als unieke marketingfactor toegevoegd, veelal een pay off, thema of subtitel of een vorm van beeldgebruik, waarmee je strategisch verder kunt in ander marketinguitingen.

Meer informatie over een folder laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op!

Vragen staat vrij! Of heb je direct interesse? Neem dan zeker contact met ons en vertel wat we voor je kunnen doen! Wil je een passend advies? Dat kan ook. Met onze jaren ervaring in verschillende branches weten we precies wat jouw bedrijf nodig heeft.  Neem contact op via 085 0270 270 of stuur een mailtje naar contact@cherry-marketing.nl.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact