Hoe je gemakkelijk overstapt van webbouwer

2020
foto van beeldscherm met settings wedbouwer

Veel klanten komen bij ons met klachten over hun huidige webbouwer. Afspraken worden niet nagekomen, ze reageren traag of er is altijd wel een ander probleem. Maar van webbouwer overstappen is veel gedoe, toch? Nope! Lees snel verder.

Loop je op dit moment ook tegen het probleem aan dat je huidige websitebeheerder zijn afspraken niet nakomt? Of hoge en onverklaarbare prijzen hanteert? Dat zou toch anders moeten, en dat kan!

Waarom overstappen van webbouwer?

Wellicht ben je tevreden met je websitebouwer, of je twijfelt al lange tijd omdat het toch niet helemaal een soepele samenwerking is. Samenwerkingen zijn nooit perfect, zonder wrijving immers geen glans, maar… afspraken niet nakomen of onverklaarbare facturen, dat hoort echt niet! Overstappen is dan zo gek nog niet. Lijkt het je teveel gedoe? Niet als wij het voor je doen! Wij zorgen ervoor dat je tijdens én na het overstappen volledig ontzorgt bent op online gebied.

Overstappen zonder gedoe, maar hoe?

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van je website en het overzetten hoort daarbij. Om zo makkelijk mogelijk over te stappen van webbouwer hebben wij een stappenplan ontwikkelt:

Stap 1: Breng in kaart wat er verhuisd moet worden; website en/of email

Stap 2: Vraag huidige inloggegevens van hosting en website (eventueel email) op bij je huidige webbouwer

Stap 3: Vraag de verhuistoken domeinnaam op bij je huidige webbouwer

Stap 4: Overhandig alle gegevens

Stap 5: Zet een kan koffie of thee, wees opgelucht en blij, want de rest regelen wij!

Tips als overstappen toch een te grote stap voelt

Wil je ondanks al bovenstaande tips en aanbevelingen toch niet overstappen? Zonde, maar dat kan. Om de samenwerking met je websitebouwer te verbeteren, hebben we ook een paar tips. Probeer (nogmaals) contact op te nemen en inzicht te krijgen in waarvoor je nu precies betaalt. Durf het gesprek aan te gaan en stel je vragen indien iets onduidelijk is. Soms is het voor het bedrijf zelf wel duidelijk en terecht, maar heb jij gewoon een jip-en-janneke uitleg nodig. Wanneer je dat aangeeft, zijn ze vast bereid jouw twijfels en onduidelijkheden weg te nemen. Weet dat als zelfs dit niet helpt, je altijd makkelijk kunt overstappen in een paar stappen.

Kopje koffie?

Herkende je je in dit artikel en kun je betere begeleiding gebruiken op online gebied? We snappen dat je gehoord wil worden en dat niet alleen de website, maar ook als webbouwer je responsive moet zijn. We luisteren graag naar jouw probleem en leggen met liefde uit waarom en hoe we het voor je oplossen.

Wij brengen jouw website graag verder en zorgen samen voor online succes. Benieuwd geworden hoe onze marketingspecialisten jouw organisatie kunnen helpen? Klik HIER voor meer informatie en of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer tips op online gebied?

Vond je dit een interessant artikel? Bekijk ook de andere artikelen en volg ons op social media voor tips en tricks. Zo mis je geen enkele tip voor jouw online succes. Laat ons weten of de tips hielpen en op welk gebied je nog meer tips zou willen lezen.

Redactie
Contact