Online zichtbaar worden én blijven

Cherry ontwikkelt een digitale strategie die jouw aanwezigheid op internet in het algemeen en jouw website in het bijzonder doet opvallen bij jouw doelgroep en/of klanten en hen aanzet tot een gewenste (inter)actie. Een digitale strategie bestaat uit de juiste mix van online marketing activiteiten. Meteen weten wat we ook voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Voorlopen op je concurrentie

De online marketingwereld ontwikkelt zich in een rap tempo en in onze ogen biedt dit ondernemers geweldig veel business kansen. Door goed in te spelen op deze digitale ontwikkeling neem je een voorsprong op jouw concurrentie. Aan de hand van het ‘volwassenheidsniveau’ van je bedrijf of merk adviseren we je over de meest effectieve middelen om dit te bereiken.

Digitale strategie op korte én lange termijn

Cherry helpt jou bij het ontwikkelen van een succesvolle digitale strategie. Dit doen wij vanuit een conversiegerichte denkwijze, zodat jij meer leads, telefoontjes of productaankopen uit de digitale mogelijkheden haalt. Cherry ontwikkelt daartoe een digitale strategie voor de korte en lange termijn.

Cherry biedt meer dan alleen SEO

Het Cherry team bestaat uit diverse specialisten om de juiste mix samen te stellen: SEO, SEA, content marketing, social media en we bekijken ook jouw branding, drukwerk en andere offline media. Jouw bedrijfsdoelstellingen zijn het uitgangspunt van al onze doeltreffende marketingstrategieën.

Implementatie digitale strategie

Nadat er grondig onderzoek is gedaan naar het concurrentieveld, de doelgroep, jouw huidige status in Google en kansrijke keywords, werkt Cherry in overleg met jou een online strategie uit. Het implementeren van de strategie wordt door onze professionals begeleid en gerealiseerd. Jij hoeft je hierover geen zorgen over te maken, wij ontzorgen je volledig.

Toezicht houden en rapporteren

We houden de ontwikkelingen en resultaten van je campagnes nauwlettend in de gaten. Maandelijks ontvang je een rapport van je persoonlijke accountmanager, die waar nodig tevens adviseert in nieuwe kansen en met je overlegt om de strategie -zo nodig- hierop bij te stellen.

Contactformulier

Hulp nodig bij het vaststellen van je digitale strategie?

Met Cherry heb je alle kennis in huis voor een effectieve digitale strategie. Bel met Naual als je meer wilt weten over de mogelijkheden!

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Online marketing.

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Jouw marketing uitbesteden? Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.