Social Media

In onze optiek draait de inzet van zakelijke Social Media om het interactief met jouw relaties kunnen communiceren. Een hoger doel is om ze daarmee ambassadeurs en fans te maken, die jouw product of dienst enthousiast kunnen aanbevelen binnen hun netwerk. Daarvoor gelden 3 belangrijke voorwaarden: openheid, wederzijds vertrouwen en een goede reputatie. Daarnaast draait het bij dit soort snelle media om een gezond portie creativiteit, discipline en doorzettingsvermogen. Wij helpen je graag verder om in haalbare stappen succesvol Social Media in te zetten, waarbij we duidelijke afspraken maken over waar jouw bedrijf of merk voor staat en welke doelgroepen we willen bereiken.

Technische opzet en beheer

We helpen je met de digitale opzet en beheer van jouw specifieke social media platforms. Zo stellen we jouw zakelijke accounts overzichtelijk in op bijvoorbeeld Google, Facebook, LinkedIn of Instagram en leggen we de wijze vast over het beheer en de redactie ervan.

Opstellen van een content planning

En dan begint het invullen ervan met de juiste content! Soms moet die content vakinhoudelijk interessant zijn, een andere keer kan het een wat luchtiger gehalte hebben, soms volstaat een tekstbericht en dan weer een foto of -steeds populairder- een video. Welke content en vorm we ook kiezen, het moet perfect aansluiten op jouw reputatie en je moet bereid zijn adequaat te reageren op online reacties. Samen maken we daarvoor een goede planning en kun je rekenen op de enthousiaste redactionele support van onze online marketeers, die ook de resultaten monitoren (“dashboarden”). We inspireren jouw doelgroep met berichten en maken leuke foto– en video posts. Cherry kent een aantrekkelijk abonnementsvorm om dit traject redactioneel te beheren.

Social Media Campagnes voor een groot bereik tegen lage kosten

Social Media kent ook mooie en zeer effectieve advertentiemogelijkheden en kan ingezet worden om verschillende doelstellingen te realiseren: meer naamsbekendheid, meer potentiële klanten naar je website, mogelijk zelfs het aantrekken van nieuw personeel. Of wat dacht je van een remarketing campagne om je website bezoekers nogmaals te herinneren aan jouw fantastische producten of diensten?

Neem bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Instagram. Deze platformen bieden veel advertentiemogelijkheden die compleet afgestemd kunnen worden op jouw doelgroep. Een ander voordeel van social media campagnes: je bereikt een groot publiek tegen relatief lage kosten.

Ook jouw social media campagnes kan je eenvoudig en betaalbaar uitbesteden aan de experts van Cherry. Jij bepaalt het budget en wij zorgen voor een pakkende en effectieve campagne die wij nauwlettend voor je monitoren en bijsturen. Maandelijks ontvang je een handige en overzichtelijke rapportage, zodat je precies weet wat voor resultaten de campagne oplevert.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact