Your Dutch Media gaat verder als Cherry Marketing

De handelsnaam YourDutchMedia zal vanaf mei 2023 verder gaan onder het moederbedrijf, Cherry Marketing. YourDutchMedia heeft de afgelopen jaren als full-service digital agency voor veel klanten online groei gerealiseerd. Hoewel de bedrijfsnaam verandert, blijven de doelen van het bedrijf hetzelfde: het helpen van klanten om hun merk te laten groeien en hun marketingdoelstellingen te bereiken.

Een nieuw hoofdstuk

Cherry Marketing is een full-service marketingbureau dat al jarenlang klanten helpt om hun marketing naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een compleet nieuwe website, een SEO-strategie of een offline marketing campagne, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kwaliteit leveren en daadkrachtig opereren, is hierin voor ons dan ook cruciaal. Dit maakt Cherry de ideale partner op het gebied van online en offline marketing.

Door de overname kan Cherry Marketing gebruikmaken van de uitgebreide ervaring en expertise van het team van YourDutchMedia. Niet alleen is YourDutchMedia een aanwinst voor Cherry Marketing, ook zorgt het ervoor dat de klanten van YourDutchMedia kunnen profiteren van alle kennis die Cherry al in huis heeft.

Roeland

Account manager
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag

Bereikbaar op: 085 029 5486

Roeland

Account manager
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag

Bereikbaar op: 085 029 5486

Cases waar wij trots op zijn

Geen project is hetzelfde. Voor iedere klant maken wij een plan op maat om zo het maximale resultaat uit onze samenwerkingen te halen. De afgelopen jaren hebben we veel mooie projecten mogen opleveren waar wij als team erg trots op zijn.

Neem contact met ons op

Contact