Webshops

Wil je een webshop die opvalt, gebruiksvriendelijk is én verkoopt? Een webshop waarin je eenvoudig jouw producten toevoegt en het aanbod up-to-date houdt? Een webshop, die men niet eenmalig bezoekt, maar waarnaar men vaker terugkeert om met veel plezier te shoppen? Een webshop, waar men niet één, maar meer producten koopt? Wij maken onderscheidende webshops die voor jou werken. Bovendien adviseren we je graag over de juiste online strategie om maximale conversie te behalen. Kortom, ook met een webshop van Cherry ben je verzekerd van online succes.

Gebruiksgemak en conversie

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw webshop er mooi, professioneel en verzorgd uit ziet. Een ouderwetse en niet-professioneel ogende webshop is tegenwoordig echt een no-go. Volgens ons is een mooie webshop vanzelfsprekend en vormt de lay-out met de juiste kleuren, foto’s en opbouw slechts de basis. Waar andere webshopbouwers en -templates hier stoppen, gaan wij dus door.

Een webshop zal pas écht succesvol worden als het gebruiksgemak optimaal is. En dat betekent meer dan dat ze een korte laadtijd heeft. De hiërarchie moet helder en logisch zijn voor de gebruiker, call-to-actions moeten op de juiste plek staan en de website moet responsive zijn. Nog belangrijker: is een product aan het winkelmandje toevoegen en afrekenen een fluitje van een cent? Deze allerbelangrijkste stap op jouw website moet natuurlijk zo soepel mogelijk verlopen. En we zetten nog een stap: bevat jouw website ook genoeg aanknopingspunten voor een cross-sell of up-sell?

Wij beheersen de techniek en de waarde van bovengenoemde elementen en voorwaarden. Met een webshop van Cherry profiteer je van optimaal gebruiksgemak en doelgerichte conversie.

Een webshop die vertrouwen uitstraalt

Een website die vertrouwen uitstraalt heeft een zeer positieve invloed op de conversieratio. Verhalen over oplichting doen overal de ronde en men is dus erg voorzichtig als het om online shoppen gaat. De online experts van Cherry weten als geen ander wat daarbij komt kijken. De belangrijkste rol is natuurlijk weggelegd voor reviews, maar ook de manier waarop deze in je webshop verwerkt worden is van optimaal belang. Zaken die verder kunnen bijdragen aan het opbouwen van bestelvertrouwen zijn handige Live-Chat tools, een helder retourbeleid en authentieke fotografie. Wij helpen jou de juiste mate van consument vertrouwen te waarborgen!

De webshop staat? Dan door naar optimale SEO of SEA!

Goede kennis van SEO en SEA is dé manier om jouw producten goed onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Als SEO specialist helpen wij je om je webshop op de belangrijkste zoekwoorden zo hoog mogelijk te scoren. En dat kan bij webshops op allerlei manieren: op productniveau, op merkniveau en op categorieniveau. Door onze zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent en blijft voor de juiste doelgroep.

Wij schrijven teksten en verzorgen slimme content met de juiste keywords. Via een gunstig abonnementstarief monitoren onze online marketeers periodiek de resultaten van je webshop. En zo ontstaat een webshop die voor je gaat werken. Meer hierover op de SEO-pagina.

Wil je hulp van een specialist bij webdesign of development?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact