Twin Design gaat verder als Cherry Marketing

Twin design overgenomen door Cherry Marketing

Per 1 juli 2024 is Twin Design onderdeel van Cherry Marketing.

Twin Design opgericht door Marcel de Grijs is in de afgelopen jaren – ondanks Covid – gegroeid, waarbij de werkdruk en het tempo voor ĂŠĂŠn persoon vaak te hoog zijn komen te liggen. De overname door Cherry Group biedt de nodige middelen en mankracht om de dienstverlening op het gebied van DTP en grafisch vormgeven te versterken, en de kwaliteit en responstijd te verbeteren.

Marcel de Grijs: “Ik geloof dat ik in Cherry de juiste partner heb gevonden en dat zij de nieuwe drive en energie zullen brengen die ik niet meer kan geven (in verband met mijn 2e onderneming). Cherry, met ruim 10 jaar ervaring en verschillende vestigingen verspreid over Nederland, is gedreven, zoekt naar nieuwe uitdagingen en heeft de energie en mankracht om mooi werk te leveren. Zij zullen zich 100% inzetten, zoals ik dat de afgelopen jaren ook heb gedaan.”.

Een nieuw hoofdstuk

De eenwording met Cherry Marketing zien wij als een stap vooruit voor de klanten van Twin Design. Door de overname is het team ineens uitgebreid met een veelvoud aan enthousiaste professionals. Als full-service marketingbureau is Cherry Marketing niet alleen gespecialiseerd in DTP en ontwerp, maar ook in andere offline en online gebieden, zoals WordPress ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie en online advertenties.

Kijk gerust eens naar onze diensten als je nieuwsgierig bent geworden.

Met onze collega’s en ons portfolio aan diensten kunnen wij jou nog beter van dienst zijn!

Roeland

Account manager
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag

Bereikbaar op: 085 0270 270

Jurgen

Grafisch ontwerper
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag

Bereikbaar op: 085 0270 270

Neem contact met ons op

Contact