Trouf! gaat verder als Cherry Marketing

De handelsnaam Trouf! zal verder gaan onder Cherry Marketing. Heidi Middendorp heeft de afgelopen 10 jaar voor veel klanten online zichtbaarheid gecreëerd door middel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en aanverwante diensten. Klanten van Trouf! hebben hun digitale aanwezigheid versterkt door gebruik te maken van zowel Google Ads als social media. Met de komst van Heidi bij Cherry Marketing halen we meer expertise in huis op zowel SEO, SEA als social media gebied.

Een nieuw hoofdstuk

Cherry Marketing is een full-service marketingbureau dat al jarenlang klanten helpt om hun marketing naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een volledig nieuwe website, het implementeren van een doeltreffende SEO-strategie of het opzetten van een offline marketingcampagne, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Het leveren van kwaliteit en het meedenken met de klant, vormen de kern van onze aanpak. Hierdoor is Cherry de perfecte partner voor zowel online als offline marketing.

Door de overname van Trouf! kan Cherry Marketing gebruikmaken van de uitgebreide ervaring en expertise. Niet alleen is Trouf! een aanwinst voor Cherry Marketing, ook zorgt het ervoor dat de klanten van Trouf! kunnen profiteren van alle kennis en extra diensten die Cherry al in huis heeft.

Heidi

Online marketing manager
Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag

Bereikbaar op: 085 0270 270

Remco

Senior Accountmanager
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag

Bereikbaar op: 085 029 48 30

Cases waar wij trots op zijn

Geen project is hetzelfde. Voor iedere klant maken wij een plan op maat om zo het maximale resultaat uit onze samenwerkingen te halen. De afgelopen jaren hebben we veel mooie projecten mogen opleveren waar wij als team erg trots op zijn.

Neem contact met ons op

Contact