Teksten en copywriting uitbesteden

Ben je op zoek naar een tekstschrijver of copywriter? Bijvoorbeeld voor de teksten in een brochure of voor je nieuwe website? Dan zit je goed bij dit full-service online bureau. Bij Cherry werken ervaren tekstschrijvers en copywriters die je graag helpen bij het schrijven van goede en pakkende teksten, zowel voor online als offline.

SEO-teksten

Het allergrootste voordeel van onze tekstredacteuren? Wij optimaliseren de teksten meteen voor zoekmachines. Wij schrijven SEO-teksten. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent dat je dankzij deze strategie op een organische manier beter gevonden wordt in Google. Organisch wil zeggen: hoger in de niet-betaalde zoekresultaten (AdWords campagnes).

Naast dat wij je nieuwe teksten als SEO-teksten aanleveren, kunnen wij ook huidige webteksten optimaliseren voor SEO. Wij herschrijven de bestaande en zorgen er zo voor dat je beter gevonden wordt in de zoekmachine. Dit doen wij aan de hand van een marketingstrategie die we samen met je opstellen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van SEO? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! Elke dag zijn er ontzettend veel mensen op zoek naar producten en diensten via internet. Het zou zonde zijn als je niet gevonden wordt, omdat je niet actief bent op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

IJzersterke content

Het schrijven van goede content draait om meer dan alleen de juiste grammatica en zinsopbouw. Het begint allemaal met het einddoel: wat wil jij dat je klant doet na het lezen van de tekst? Daarnaast moet goede content passen bij het bedrijf, maar vooral de doelgroep aanspreken. Om de doelgroep aan te spreken is inlevingsvermogen nodig. Daarom interviewt de redacteur je van te voren om alles te weten te komen over het bedrijf. De redacteurs van Cherry helpen je graag bij alles op het gebied van ijzersterke content.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact