Het gebruik van de plugin Redirection

Om in je website doorverwijzingen toe te voegen kan je gebruik maken van de plug-in ‘Redirection’. Het gebruik van de plugin is vrij eenvoudig alleen je moet wel weten waar het staat.

Na het inloggen in de WordPress omgeving van je website met je gebruikersaccount zie je in het linkermenu als het goed is het item “Gereedschap” staan, als je hier met je muis overheen gaat zal de optie “Redirection” tevoorschijn komen, klik hierop (Zie je dit niet? Neem dan contact op met onze supportafdeling zodat wij dit in je website kunnen instellen).

Na het aanklikken van de menu optie “Redirection” opent er een pagina waar onderin een kopje “Nieuwe verwijzing toevoegen” bij staat, hier kan een Redirect worden toegevoegd.

Er zijn 3 stappen nodig om een redirect aan te maken:

1

Het invullen van de bron URL (Let op: Plaats alles na de domein extensie in dit veld, dus bijvoorbeeld domein.nl/oude-url/ moet worden: /oude-url/)

2

Het invullen van de doel URL, dit is waar de bron URL naar toe moet verwijzen. Als dit binnen dezelfde website is dan kan je ook hier alleen alles na de domein extensie invullen, moet het naar een externe site? Dan vul je wel de volledige link in.

3

Klik op ‘verwijzing toevoegen’ 

4

Afgerond

Dat is alles! Dit proces kan je natuurlijk voor meer redirects herhalen. Is het ergens toch misgegaan? Geen probleem neem even contact op met support.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op met support

webdevelopment
Contact