Responsive websites

Voordelen van responsive websites

Een responsive website schaalt automatisch mee met het apparaat waar deze op bekeken wordt. Het maakt dus niet uit of je de website opent op je mobiel, tablet, laptop of desktop; de content wordt altijd perfect weergegeven. Wij kunnen een nieuwe website voor je maken op basis van de lay-out en huisstijl van het bedrijf. Ook kunnen we een geheel op maat gemaakt, nieuwe website ontworpen die direct responsive is.

Al onze websites worden gebouwd met het zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem WordPress. Je hebt maar één CMS-systeem nodig om de website op alle apparaten te laten aanpassen. Je krijgt de inlogcodes van het systeem, zodat je makkelijk zelf afbeeldingen en teksten kunt wijzigen. Uiteraard helpen en begeleiden wij je hierbij indien gewenst.

Mobielvriendelijke websites krijgen tegenwoordig voorrang op zoekmachines, je komt dus hoger in de zoekresultaten met een responsive website. We hebben de voordelen van responsive websites onder deze tekst opgesomd.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Bekijk onze responsive websites in ons portfolio.

De voordelen

  • Op alle apparaten goed zichtbaar
    Dankzij een responsive website ben je op mobiel, tablet, laptop én dekstop goed zichtbaar. De website schaalt namelijk mee met het apparaat waarop deze geopend wordt.
  • Vele malen gebruiksvriendelijker
    Een responsive website is veel gebruiksvriendelijker dan een niet-responsive site. Dankzij een responsive website vindt de gebruiker sneller wat hij zoekt, ook als de website op een mobiel scherm geopend wordt.
  • Verbeterde online vindbaarheid
    Voor de vindbaarheid in Google is een responsive website een van de rankingfactoren. Een responsive website zorgt dus niet alleen voor meer tevreden gebruikers, maar ook voor een hogere ranking in Google.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact