Powerpoint

Een goed verzorgde presentatie is niet saai, maar boeit. Een professionele PowerPoint vergroot jouw zelfvertrouwen tijdens de presentatie en heeft de juiste informatiekracht. Kost elke PowerPoint teveel tijd om zelf te maken? Of heeft jouw huidige zakelijke PowerPoint niet de gewenste professionele uitstraling? Laat ons vlug en vaardig jouw PowerPoint presentatie maken. Cherry helpt met het aanscherpen en vormgeven van jouw boodschap en maakt voor jou die professionele bedrijfspresentatie die de aandacht weet vast te houden en het publiek daadwerkelijk overtuigt. Ideaal voor congreslezingen, verkoopbijeenkomsten, rechtbankpresentaties, beurspresentaties, jaarcijferpresentaties, persconferenties of belangrijke salespresentaties.

Een goede presentatie loont

De basisprincipes van PowerPoint zijn over het algemeen eenvoudig en kennen weinig geheimen. Dus lijkt een presentatie maken in eerste instantie een eenvoudige zaak die je niet hoeft uit te besteden.
Maar als jouw presentatie net wat meer moet zijn dan normaal, grafisch goed verzorgd, boeiend en interactief dankzij een slim menu en handige links, dan kost dat veel meer moeite. En tijd is geld. Bovendien, het publiek ziet in een oogopslag of een PowerPoint presentatie professioneel vormgegeven is of niet. Een goede presentatie grijpt de aandacht, overtuigt én zet aan tot actie en loont daarom alle moeite. Weet je zeker dat je het zelf wilt doen? Of besteed je het liever toch uit aan Cherry?

Wij versterken jouw presentatiekracht!

Versterk jouw presentatiekracht en laat jouw bedrijfspresentatie in PowerPoint door ons maken. Wij verzorgen onder andere:

  • een heldere indeling, met begrip voor de content;
  • templates in corporate huisstijl;
  • redactionele werkzaamheden, inclusief vertaalwerk;
  • hoogwaardige grafische vormgeving;
  • stockbeelden / illustraties / fotografie;
  • animaties;
  • toevoeging van audio & video.

Wil je hulp van een specialist bij een presentatie of stand?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact