Al jouw presentaties in een professioneel template

Een goed verzorgde presentatie is niet saai, maar boeit. Een professionele PowerPoint vergroot jouw zelfvertrouwen tijdens de presentatie en heeft de juiste informatiekracht. Kost elke PowerPoint teveel tijd om zelf te maken? Of heeft jouw huidige zakelijke PowerPoint niet de gewenste professionele uitstraling?
Laat ons vlug en vaardig jouw PowerPoint presentatie maken.
Cherry helpt met het aanscherpen en vormgeven van jouw boodschap en maakt voor jou die professionele bedrijfspresentatie die de aandacht weet vast te houden en het publiek daadwerkelijk overtuigt. Ideaal voor congreslezingen, verkoopbijeenkomsten, rechtbankpresentaties, beurspresentaties, jaarcijferpresentaties, persconferenties of belangrijke salespresentaties.

Een goede presentatie loont

De basisprincipes van PowerPoint zijn over het algemeen eenvoudig en kennen weinig geheimen. Dus lijkt een presentatie maken in eerste instantie een eenvoudige zaak die je niet hoeft uit te besteden.
Maar als jouw presentatie net wat meer moet zijn dan normaal, grafisch goed verzorgd, boeiend en interactief dankzij een slim menu en handige links, dan kost dat veel meer moeite. En tijd is geld. Bovendien, het publiek ziet in een oogopslag of een PowerPoint presentatie professioneel vormgegeven is of niet. Een goede presentatie grijpt de aandacht, overtuigt én zet aan tot actie en loont daarom alle moeite. Weet je zeker dat je het zelf wilt doen? Of besteed je het liever toch uit aan Cherry?

Wij versterken jouw presentatiekracht!

Versterk jouw presentatiekracht en laat jouw bedrijfspresentatie in PowerPoint door ons maken. Wij verzorgen onder andere:

 • een heldere indeling, met begrip voor de content;
 • templates in corporate huisstijl;
 • redactionele werkzaamheden, inclusief vertaalwerk;
 • hoogwaardige grafische vormgeving;
 • stockbeelden / illustraties / fotografie;
 • animaties;
 • toevoeging van audio & video.

Legal design: presentaties op het hoogste niveau

Wij zijn hét ontwerpbureau voor PowerPoint presentaties voor advocaten, bedrijfsjuristen, juridische afdelingen van ministeries, landelijke verenigingen, gemeenten, besturen, vakbonden en beursgenoteerde ondernemingen. Onze geheimhouding kent het hoogste niveau en we zijn speciaal voor deze sector 24/7 tot hun dienst. Indien nodig hebben wij de beschikking over een juridische tekstschrijver.

Versterk jouw presentatiekracht en laat je bedrijfspresentatie door ons in PowerPoint maken.

Eerst zien, dan geloven?

Kom langs, bekijk onze eigen bedrijfspresentatie en verbaas je over de vele ongekende mogelijkheden. Laat je gegevens achter voor een kennismaking of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

 • Conversiegerichte werkwijze
 • Direct persoonlijke support
 • Juiste mix van online én offline communicatie
 • Voor elke onderneming een aanpak op maat
 • Ervaren in een grote diversiteit branches

Presentatie.

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.