SEO teksten

SEO teksten laten schrijven door gespecialiseerd bureau

SEO teksten laten schrijven? Sterke, relevante content verrijkt jouw onderneming en laat je business groeien. Een effectieve tekst blijft bij je doelgroep hangen en helpt mee aan het behalen van jouw doelstellingen. Zo kan jouw online tekst bijvoorbeeld meer leads opleveren of zorgt ervoor dat jouw reputatie (branding) verbetert.

Waarom Cherry.

Conversiegerichte werkwijze
Direct persoonlijke support
Juiste mix van online én offline communicatie
Voor elke onderneming een aanpak op maat
Ervaren in een grote diversiteit branches

Binnen enkele seconden de aandacht vangen

Tegenwoordig is de aandachtspanne van mensen op het internet ongeveer net zo sterk als die van een goudvis. Binnen fracties van seconden bepaalt een bezoeker of jouw content het waard is om gelezen te worden. Dit gebeurt dit als de bezoeker op basis van de zoekresultaten van Google bepaalt of zij/hij naar jouw pagina gaat, of naar die van je concurrent.

Waarom je SEO teksten laten schrijven door Cherry?

  • Teksten die goed gevonden worden in de organische resultaten van Google
  • Krijg meer bezoekers en hou ze vast
  • Behaal meer conversies, leads en vergroot je business
  • SEO teksten op maat, ieder bedrijf is anders
  • Wij schrijven, optimaliseren én visualiseren jouw landingspage voor maximaal resultaat

Binnen enkele seconden scant een bezoeker jouw pagina

Het belang van een scanbare tekst, dus eentje met duidelijke koppen en een logische structuur, is dus onmisbaar! Cherry’s copywriters hebben hier ervaring mee en produceren aansprekende koppen en een gebruiksvriendelijke structuur. Als je weinig ervaring hebt met het schrijven van goede web-teksten, dan kost het veel tijd en energie om deze te produceren. Doordat onze schrijvers ervaring hebben, gaat het produceren van zo’n tekst een stuk sneller.

Verlies geen bezoekers door een onlogisch design

Niet alleen de juiste tekst, ook een goed design van de pagina is bepalend voor het succes. Hoe sterk een tekst ook is, als jouw pagina er onbetrouwbaar of chaotisch uitziet, dan verlaat jouw bezoeker in een mum van tijd je website. En functie van design kan nog groter zijn. Door het gebruik van de juiste kleuren en de indeling van je pagina, vergroot je conversies op jouw landingspagina.

Kennis over Search Enging Optimalisation (SEO)

Een tekst schrijven die jouw doelgroep aanspreekt en activeert tot actie, bijvoorbeeld een productaankoop of het invullen van een formulier, vergt schrijftalent en ervaring. Deze tekst vervolgens goed vindbaar maken in Google vraagt om specifieke kennis over Search Enging Optimalisation (SEO).

Fase 1. Keyword onderzoek

Cherry heeft een eigen methode ontwikkeld om teksten te optimaliseren voor zoekmachines als Google. Onze online marketeer begint met een keyword analyse. Hieruit worden strategisch de juiste zoekwoorden gekozen, bijvoorbeeld woorden met een goed zoekvolume, weinig concurrentie en een lage moeilijkheidsgraad. Met deze keywords brieft de online marketeer de copywriter.

Fase 2. Content creatie

De SEO copywriter schrijft vervolgens een lekker leesbare tekst die jouw doelgroep aanspreekt en hen aanspoort tot conversie. Door middel van H1 en H2 tags en de juiste frequentie van het gebruik van de geselecteerde keywords wordt er direct een goede basis gelegd voor een scorende tekst. Een tekst die zowel hoog scoort in Google als op het gebied van conversie.

Fase 3. Online zetten tekst en vormgeving

De ontwikkelde content wordt vervolgens door onze webdeveloper op je website geplaatst. De pagina wordt visueel geoptimaliseerd met foto’s en plaatsing van andere visuele elementen om de conversie extra te verhogen.

Fase 4. SEO optimalisatie

De online marketeer zet de puntjes op de i. De pagina wordt met behulp van professionele programma’s geanalyseerd op de vindbaarheid kwaliteit ten opzichte van de best scorende concurrentie en de tekst wordt aangepast waar nodig. Je pagina krijgt een geoptimaliseerde meta description, zodat een Google zoeker direct aangetrokken wordt door jouw website.

Bestaande teksten SEO optimaliseren

Heb je al voldoende content op je website staan? Het is ook mogelijk om deze teksten te optimaliseren op SEO. Wij hebben jaren ervaring op het gebied van online marketing en adviseren je over de beste online marketing strategie voor jouw organisatie.

Wil je groeien met je bedrijf en de marketing samen doen met een specialist?

Schakel ons in. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Stuur ons je gegevens of bel ons.

Neem contact met ons op

Contact