Linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden aan Cherry

Cherry ziet linkbuilding als één van de effectiefste SEO strategieën. Hoe meer autoritaire backlinks naar jouw website, des te hoger jouw website autoriteit en des te hoger jouw website in Google rankt. Goed vindbaar zijn in Google draagt bij aan je strategie voor meer leads, verkopen en naamsbekendheid.

Wist je dat ongeveer 50% van de posities in de zoekmachines bepaald wordt door de links naar jouw website? Linkbuilding zorgt in combinatie met zoekmachine optimalisatie voor meer bezoekers naar je website. Bij het aanleggen van kwalitatieve backlinks komt een hoop kijken!

Kwalitatieve backlinks

Het aantal kwalitatieve backlinks zegt wat over de populariteit van jouw website. Als websites met een hoge autoriteit in Google naar jouw website linken, dan geven zij als het ware hun autoriteit aan jouw website door. Hierdoor ziet Google je website als betrouwbaar en relevant en stijg je in de Google ranking.

Zelf backlinks verzamelen?

Je kan zelf aan de slag gaan met het verzamelen van goede backlinks, door bijvoorbeeld links te ruilen met relevante websites. Echter dit kost veel tijd. Vraag jezelf altijd af of de website die de link naar jouw website plaatst autoriteit heeft, betrouwbaar is en relevant is voor jouw doelgroep.

Tijd en geld besparen? Dan kun je linkbuilding uitbesteden aan Cherry!

Bij Cherry hebben we veel expertise op het gebied van linkbuilding. Al voor een breed scala aan bedrijven in verschillende branches hebben wij een effectieve linkbuilding strategie neergezet. In de loop der jaren hebben wij een ruim netwerk opgebouwd van betrouwbare websites waar wij kwalitatieve links plaatsen.

Wees je concurrentie voor

Naast een hoge positie in Google, wil je natuurlijk ook graag je concurrenten voorbij streven. Wij hebben alle middelen in huis om het backlink profiel van de concurrent grondig te analyseren, zodat wij er alles aan kunnen doen om kwalitatievere, en dus betere, links te verzamelen dan je concurrenten. Wij houden de concurrenten nauwlettend in de gaten zodat wij de concurrent altijd een stapje voor zijn.

Online Marketing strategie

Behalve voor je linkbuilding kan je bij Cherry ook terecht voor je volledige SEO strategie of Online Marketing strategie. Cherry biedt je advies en volledige ontzorging tijdens het traject om jouw website hoog in Google te krijgen.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact