• voortgang 4youwear Putten

Wil jij ook hoger in Google komen? Door een goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit zeker mogelijk! Om goed vindbaar te zijn in de alledaagse zoekmachine is het onder andere belangrijk dat je content klopt, hier kijkt Google namelijk naar. Is je content relevant genoeg voor de potentiële bezoeker? Naast content zijn autoriteit en de techniek van je website ook belangrijk om goed vindbaar te zijn. Het is belangrijk om tijd en geld te investeren in verschillende SEO technieken. Cherry kan je goed begeleiden bij het uitbesteden van je SEO.

Gratis SEO scan: wat krijg ik concreet?

Met onze SEO scan heb je direct inzicht in de kansen die je laat liggen. Ook stellen wij concrete verbeterpunten voor, zodat je jouw concurrentie verslaat in de ranking. Om het maximale uit de SEO scan te halen vraag wij naar jouw 5 meest relevante zoekwoorden. Uit het zoekwoordenonderzoek komen ook alternatieve zoekwoorden naar voren waar je zelf niet snel aan zou denken. Hier kunnen we extra bezoekers mee binnenhalen, leuk toch?

Naast het zoekwoordenonderzoek kijken we ook naar de technische staat van de website. Google kijkt naar zaken zoals paginasnelheid, schone code en gebruiksvriendelijkheid. Waar liggen de verbeterpunten?

Autoriteit speelt ook een belangrijke rol in de vindbaarheid. Om jou hier inzicht in te geven ontvang je via de SEO scan een overzicht van jouw backlink structuur. Het vergt expertise en een doorgewinterde linkbuildstrategie om deze structuur op de juiste wijze op te bouwen. Gelukkig is dit exact wat wij jou kunnen aanbieden!

Onze succesverhalen

Linkbuilden uitbesteden

Vanuit de SEO scan halen we dus de meest bruikbare zoekwoorden. Waar we vervolgens op gaan Linkbuilden. Met onze bewezen linkbuildstrategie bouwt jouw website autoriteit en relevantie voor de zoekwoorden op. Google ziet dat en zet jouw website steeds hoger op de betreffende zoekwoorden. Het resultaat is extra bezoekers en meer kans op conversies!

Waarom je SEO werkzaamheden uitbesteden bij Cherry?

 • Met jarenlange ervaring op het gebied van SEO zorgen wij ervoor dat je website hoger in de zoekmachine komt;
 • We houden continu de nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten op het gebied van SEO waardoor wij de concurrenten altijd een stapje voor zijn;
 • Bij Cherry heb je één contactpersoon die jou begeleid tijdens het traject, communiceert lekker snel!

Meer informatie over SEO uitbesteden

Wil je meer informatie over SEO uitbesteden of wil je direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel wat jouw wensen en behoeften zijn! Neem contact op via 085 0270 270 of stuur een mailtje naar contact@cherry-marketing.nl. We zorgen er graag voor dat je hoger in Google komt!

Meer online succes?

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.
Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

 • Conversiegerichte werkwijze
 • Direct persoonlijke support
 • Juiste mix van online én offline communicatie
 • Voor elke onderneming een aanpak op maat
 • Ervaren in een grote diversiteit branches

Online marketing.

Vul hieronder het formulier in en ontvang jouw gratis SEO scan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en krijg direct inzicht in uw verbeterpunten!

 • Vul minimaal 5 zoekwoorden in. Druk op het plusje om er meer in te voeren.
  Zoekwoord 1Zoekwoord 2Zoekwoord 3Zoekwoord 4Zoekwoord 5 
 • Vul minimaal 3 concurrenten in. Druk op het plusje om er meer in te voeren.
  Concurrent 1Concurrent 2Concurrent 3Concurrent 4Concurrent 5 

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Onze SEO-specialist Dennis helpt jou graag om beter vindbaar te worden in Google. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!