SEO uitbesteden

Wil jij ook hoger in Google komen? Door een goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit zeker mogelijk! Om goed vindbaar te zijn in de alledaagse zoekmachine is het onder andere belangrijk dat je content klopt, hier kijkt Google namelijk naar. Is je content relevant genoeg voor de potentiële bezoeker? Naast content zijn autoriteit en de techniek van je website ook belangrijk om goed vindbaar te zijn. Het is belangrijk om tijd en geld te investeren in verschillende SEO technieken. Cherry kan je goed begeleiden bij het uitbesteden van je SEO.

Gratis SEO scan: wat krijg ik concreet?

Met onze SEO scan heb je direct inzicht in de kansen die je laat liggen. Ook stellen wij concrete verbeterpunten voor, zodat je jouw concurrentie verslaat in de ranking. Om het maximale uit de SEO scan te halen vraag wij naar jouw 5 meest relevante zoekwoorden. Uit het zoekwoordenonderzoek komen ook alternatieve zoekwoorden naar voren waar je zelf niet snel aan zou denken. Hier kunnen we extra bezoekers mee binnenhalen, leuk toch?

Naast het zoekwoordenonderzoek kijken we ook naar de technische staat van de website. Google kijkt naar zaken zoals paginasnelheid, schone code en gebruiksvriendelijkheid. Waar liggen de verbeterpunten?

Autoriteit speelt ook een belangrijke rol in de vindbaarheid. Om jou hier inzicht in te geven ontvang je via de SEO scan een overzicht van jouw backlink structuur. Het vergt expertise en een doorgewinterde linkbuildstrategie om deze structuur op de juiste wijze op te bouwen. Gelukkig is dit exact wat wij jou kunnen aanbieden!

Waarom je SEO werkzaamheden uitbesteden bij Cherry?

  • Met jarenlange ervaring op het gebied van SEO zorgen wij ervoor dat je website hoger in de zoekmachine komt;
  • We houden continu de nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten op het gebied van SEO waardoor wij de concurrenten altijd een stapje voor zijn;
  • Bij Cherry heb je één contactpersoon die jou begeleid tijdens het traject, communiceert lekker snel!

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact