Google Ads campagne uitbesteden?

Heeft jouw bekendheid een boost nodig? Haal je weinig rendement uit je Google Ads campagne? Heb je advies nodig om je Ads te beheren? Jouw Google Ads uitbesteden aan Cherry is dan een goede optie.  Want het laatste wat je wilt, is dat potentiële klanten jou mislopen en naar de website van de concurrent gaan.

Waarom Google Ads

Tegenwoordig geldt voor vrijwel alle ondernemers dat er geen business is zonder online zichtbaar te zijn. Het is dus van groot belang dat jouw producten of diensten online goed vindbaar zijn in zoekmachines. Adverteer je al, maar sta je nog niet bovenaan de zoekresultaten? Of krijg je veel bezoekers door Search Engine Advertising (SEA), maar blijven de aanvragen of aankopen achter? Haal je weinig rendement uit je Google Ads campagne? Of heb je geen tijd meer om je Ads te beheren? Je Google Ads uitbesteden aan Cherry is dan een goede optie.

Cherry zet Ads campagnes op met ruime ervaring en heeft al voor een breed scala aan klanten gewerkt.

Voordelen van Search Engine Advertising(SEA)

Er zijn genoeg voordelen om met Google Ads aan de slag te gaan. Hieronder benoemen wij er een aantal.
Altijd bovenaan de zoekresultaten op relevante zoekwoorden die voor jouw bedrijf interessant zijn:

 • Continue relevant websiteverkeer
 • Specifieke targeting
 • Snel resultaat t.o.v. organische resultaten
 • Je betaalt alleen per klik
 • Controle op budgetten
 • Perfect middel voor remarketing
 • Investeringen zijn volkomen meetbaar

Verschillende soorten Google Ads campagnes

Google biedt verschillende advertentiemogelijkheden waarmee een organisaties hun doelgroep bereiken. Doordat alle investeringen in Google Ads exact te meten zijn, bepalen wij welke advertentiemogelijkheden wél of minder goed voor jou werken.

Zoekadvertenties

De meest voorkomende vorm van online adverteren is via het zoeknetwerk. Een perfect middel wanneer een bezoeker op zoek is naar een bepaalde dienst of product. Aan de hand van de zoekopdracht wordt een relevante advertentie getoond die perfect aansluit bij het zoekwoord waardoor de kans groot is dat de bezoeker doorklikt naar jouw website. Vervolgens zorgen wij voor een landingspagina die nauw aansluit bij de zoekopdracht en advertentie zodat de bezoeker uiteindelijk over gaat tot conversie. Dit resulteert in relevante website bezoekers en lage kosten per klik en conversie.

Google Shopping

Voor webshops is Google Shopping een zeer waardevol kanaal. Onze ervaring is dat het doorklikpercentage hier hoger ligt dan bij zoekadvertenties. Via Google Shopping kunnen bezoekers eenvoudig producten vergelijken en vervolgens een aankoop doen in je webshop.

Display campagnes

Wanneer je een groot aantal mensen wilt bereiken om bijvoorbeeld het merkimago van je bedrijf te verhogen of meer naamsbekendheid te genereren is Display een geschikt middel. Binnen het display netwerk kan relevant geadverteerd worden door de advertenties te plaatsen op relevante websites. Door Display zorg je voor meer merk gerelateerde zoekopdrachten. Hier halen websites meestal het grootste deel van hun conversies vandaan.

Remarketing

Terugkerende bezoekers zijn zeer waardevol. Ze hebben je website of webshop al eens bezocht, maar hebben nog niet de gewenste handeling verricht. Door een remarketing campagne worden bezoekers bereikt door middel van advertenties die speciaal aan deze personen zijn aangepast. Deze advertenties verschijnen in Google Zoeken of het Display Netwerk.


Google Ads campagne uitbesteden aan Cherry

Wij begrijpen dat dat je enigszins twijfelt of het wel verstandig is om je Google Ads campagne uit te besteden aan een externe partij als Cherry. Je geeft ons daarmee inzicht in je bedrijfsresultaten en het vergt een investering. Cherry heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Samen sparren we over de Google Ads mogelijkheden en nemen we jou wensen mee om de campagne zo optimaal mogelijk te benutten.

Cherry richt zich al vanaf 2009 op het uit handen nemen van de online marketingactiviteiten voor het MKB. Wij hebben al voor veel in allerlei branches succesvolle campagnes opgezet. Door onze ervaring kunnen wij een relevante campagne voor je opzetten, optimaliseren en onderhouden. We zetten een aantal voordelen op een rijtje om je Google Ads uit te besteden aan Cherry.

 • Laat je Google Ads campagne beheren door gecertificeerde specialisten.
 • Jij hebt veel kennis van je merk, branche en concurrentie. Wij van Google Ads. Door deze kennis te combineren is dit een win-win situatie.
 • Wij hebben ervaring van verschillende branches en hebben voor een breed scala aan verschillende bedrijven gewerkt.
 • Besteed je tijd beter dan het optimaliseren van Google Ads campagnes. Besteed ze uit aan een specialist.
 • Altijd inzicht in je campagnes waardoor je weet waar je aan toe bent.
 • Iedere maand ontvang je rapportages over de voortgang van je campagne en zie je precies of de campagne winstgevend is of niet.
 • Cherry is niet alleen gespecialiseerd in Google Ads, maar ook in andere online en offline kanalen. Wij adviseren je graag over de online én offline strategie om maximale conversie te behalen.

Wil je meer rendement uit je campagnes en deze uit besteden aan een specialist?

Schakel ons in. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Stuur ons je gegevens of bel ons.

Waarom Cherry.

 • Conversiegerichte werkwijze
 • Direct persoonlijke support
 • Juiste mix van online én offline communicatie
 • Voor elke onderneming een aanpak op maat
 • Ervaren in een grote diversiteit branches

SEA

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.