Logo laten ontwerpen

Wist je dat een logo en de bijbehorende huisstijl de eerste indruk is van de bezoeker? Erg belangrijk dus! Ze vormen dus een belangrijke basis voor de totale visuele identiteit. Een goed logo draagt dus bij aan een betrouwbare indruk van het bedrijf. Wil jij een logo laten ontwerpen wat past bij jouw bedrijfsidentiteit? Voordat Cherry een ontwerpt maakt dat werkt, willen we eerst goed begrijpen waar jij met jouw bedrijf voor staat en waarin jij je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten.

Logo design

Om een uniek Logo Design te kunnen ontwerpen gaan we een persoonlijk gesprek met je aan om jouw unieke bedrijfsprofiel naar voren te laten komen. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw specifieke drijfveren? Zo komen we uiteindelijk tot een uniek archetype van jouw bedrijf. Dit vormt de basis voor het grafisch ontwerpen van een logo.

Waarom moet je Cherry je logo laten maken?

  • Met 20 jaar creatieve ervaring ontwikkelt Cherry logo’s en huisstijlen op maat;
  • We toetsen onze ontwerpen aan de trends en concurrentie in jouw markt, zodat jouw nieuwe huisstijl nog een lange tijd up-to-date en onderscheidend is;
  • We voegen aan het visuele design een unieke marketingfactor toe, veelal een pay off, thema of subtitel of een vorm van beeldgebruik, waarmee je strategisch verder kunt in ander marketinguitingen.

Wil je hulp van een specialist bij jouw branding?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de branding mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact