Logo laten ontwerpen

  • Logo laten ontwerpen

Wist je dat een logo en de bijbehorende huisstijl de eerste indruk is van de bezoeker? Erg belangrijk dus! Ze vormen dus een belangrijke basis voor de totale visuele identiteit. Een goed logo draagt dus bij aan een betrouwbare indruk van het bedrijf.  Wil jij een logo laten ontwerpen wat past bij jouw bedrijfsidentiteit? Voordat Cherry een ontwerpt maakt dat werkt, willen we eerst goed begrijpen waar jij met jouw bedrijf voor staat en waarin jij je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten.

Logo Design

Om een uniek Logo Design te kunnen ontwerpen gaan we een persoonlijk gesprek met je aan om jouw unieke bedrijfsprofiel naar voren te laten komen. Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw specifieke drijfveren? Zo komen we uiteindelijk tot een uniek archetype van jouw bedrijf. Dit vormt de basis voor het grafisch ontwerpen van een logo.

Waarom moet je Cherry je logo laten maken?

✅ Met 20 jaar creatieve ervaring ontwikkelt Cherry logo’s en huisstijlen op maat;

✅ We toetsen onze ontwerpen aan de trends en concurrentie in jouw markt, zodat jouw nieuwe huisstijl nog een lange tijd up-to-date en onderscheidend is;

✅ We voegen aan het visuele design een unieke marketingfactor toe, veelal een pay off, thema of subtitel of een vorm van beeldgebruik, waarmee je strategisch verder kunt in ander marketinguitingen.

Meer informatie over een logo ontwerpen? Neem dan contact met ons op!

Vragen staat vrij! Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel wat jouw wensen en behoeften zijn! Neem contact op via 085 0270 270 of stuur een mailtje naar contact@cherry-marketing.nl.

Meer online succes?

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.
Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches
offline en online marketing bureau amersfoort

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Benieuwd wat online marketing bureau Cherry Marketing voor je kan betekenen? Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel gerust met Jurgen; onze Visual Brand & Graphic Designer. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.