Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is het actief verzamelen van externe en interne links naar jouw website. Het doel hiervan is een hogere waardering in zoekmachines en zo meer bezoekers op je website te krijgen. Interne links zijn links binnen je eigen website, bijvoorbeeld van de homepage naar je belangrijkste productpagina. Externe links leiden vanaf andere websites naar jouw site en worden backlinks genoemd. Omdat deze van grote waarde zijn voor je positie in zoekresultaten, is linkbuilding een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie

Cherry werkt alleen met kwalitatieve backlinks.

Strategie voor backlinks

Backlinks zijn zo belangrijk omdat Google veel waarde hecht aan de aanbevelingen van populaire websites met een hoge PageRank (PR), zoals Facebook.com en NU.nl. Linkt een website met een hoge PR naar jouw website, dan geeft hij een deel van deze waarde door. Zo groeit de populariteit van je website in Google. Als de online marketeers van Cherry linkbuilding voor je uitvoeren, creëren ze een strategie voor backlinks naar jouw website. Deze backlinks moeten namelijk aan specifieke eisen voldoen en op websites worden geplaatst die relevant zijn voor de jouwe.

Kwalitatieve linkbuilding

Er zijn verschillende manieren waarop linkbuilding toegepast kan worden, zoals:

  • Links ruilen met andere websites
  • Gebruik maken van social media
  • Je website aanmelden bij overzichtspagina’s, zoals Startkabel.nl
  • Backlinks kopen

Maar pas op, ze zijn niet allemaal even effectief! Cherry werkt alleen met kwalitatieve linkbuilding, dat wil zeggen het plaatsen van backlinks op sites die daadwerkelijk relevant zijn voor jouw website. Bovendien plaatsen de online marketeers van Cherry niet alleen linkjes, maar schrijven wij ook SEO-teksten die op andere websites geplaatst kunnen worden. Een professionele copywriter zorgt voor unieke content waarin meerdere keren gelinkt wordt naar jouw website. Dit is een vorm van kwalitatieve linkbuilding.

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact