Grafisch ontwerpbureau

Wil je een huisstijl die écht past bij je bedrijf of onderneming? Aansluitend een mooi logo? Schakel Cherry in als grafisch ontwerpbureau! Het begint bij hét idee. Nadat wij deze samen bedacht te hebben, zetten wij het om in visuele uitingen, ook wel grafische vormgeving genoemd. De eerste indruk is de belangrijkste. Een goed logo en een representatieve huisstijl dragen bij aan de betrouwbaarheid van een onderneming of merk. Andersom geven bijvoorbeeld een gedateerd logo of een huisstijl die zichtbaar in diverse uitingen ‘rammelt’ een minder positief signaal af.

Ontwerpbureau

Onze grafische vormgever kan veel voor je betekenen op het gebied van logo en huisstijl. We laten jouw logo en huisstijl naadloos aansluiten op de beleving van de doelgroep en voegen jouw eigen specifieke merkwaarden aan toe. Een goed doordacht logo is namelijk een echte marketinginvestering die mogelijk jaren meegaat. Met een onderscheidende huisstijl presentatie zorg je ervoor dat jouw doelgroep jou herkent in alle media-uitingen.

Waarom Cherry inschakelen voor uw grafische design?

  • Met 20 jaar creatieve ervaring ontwikkelt Cherry grafische design zoals logo’s en huisstijlen op maat;
  • We toetsen onze ontwerpen aan de trends en concurrentie in jouw markt, zodat jouw nieuwe huisstijl nog lange tijd up-to-date en onderscheidend is;
  • We voegen aan het visuele design een unieke marketingfactor toe, veelal een pay off, thema of subtitel of een vorm van beeldgebruik, waarmee je strategisch verder kunt in andere marketinguitingen.

Wil je hulp van een specialist bij jouw branding?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de branding mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact