Het omzetten van een idee naar visuele uitingen!

  • Grafisch ontwerpbureau Professioneel webdesign
  • Grafisch ontwerpbureau Professioneel webdesign

Wil je een huisstijl die écht past bij je bedrijf of onderneming? Aansluitend een mooi logo? Schakel Cherry in als grafisch ontwerpbureau! Het begint bij hét idee. Nadat wij deze samen bedacht te hebben, zetten wij het om in visuele uitingen, ook wel grafische vormgeving genoemd. De eerste indruk is de belangrijkste. Een goed logo en een representatieve huisstijl dragen bij aan de betrouwbaarheid van een onderneming of merk. Andersom geven bijvoorbeeld een gedateerd logo of een huisstijl die zichtbaar in diverse uitingen ‘rammelt’ een minder positief signaal af.

Ontwerpbureau

Onze grafische vormgever kan veel voor je betekenen op het gebied van logo en huisstijl. We laten jouw logo en huisstijl naadloos aansluiten op de beleving van de doelgroep en voegen jouw eigen specifieke merkwaarden aan toe. Een goed doordacht logo is namelijk een echte marketinginvestering die mogelijk jaren meegaat. Met een onderscheidende huisstijl presentatie zorg je ervoor dat jouw doelgroep jou herkent in alle media-uitingen.

Waarom Cherry inschakelen voor uw grafische design?

  • Met 20 jaar creatieve ervaring ontwikkelt Cherry grafische design zoals logo’s en huisstijlen op maat;
  • We toetsen onze ontwerpen aan de trends en concurrentie in jouw markt, zodat jouw nieuwe huisstijl nog lange tijd up-to-date en onderscheidend is;
  • We voegen aan het visuele design een unieke marketingfactor toe, veelal een pay off, thema of subtitel of een vorm van beeldgebruik, waarmee je strategisch verder kunt in andere marketinguitingen.

Meer informatie over ons als grafisch ontwerpbureau? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden als grafische vormgever? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel wat jouw wensen en behoeften zijn! Neem contact op via 085 0270 270 of stuur een mailtje naar contact@cherry-marketing.nl.

Hoe creëert jouw merk meer voorkeur?

Stuur ons je gegevens via het contactformulier of bel ons.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Branding.

Onze succesverhalen

Bekijk al onze cases

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.