Erkend leerbedrijf

Bij Cherry Marketing geloven we in het belang van het delen van kennis en het bieden van kansen aan ambitieuze studenten. Daarom zijn we een erkend leerbedrijf en verwelkomen we graag enthousiaste stagiairs in ons team. Wij bieden studenten de kans om kennis en ervaring op te doen binnen de wereld van marketing, webdesign, webontwikkeling en communicatie. 

Stage lopen bij Cherry Marketing?

Cherry Marketing is een full-service marketingbureau dat al jarenlang klanten helpt om hun marketing naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een compleet nieuwe website, een SEO-strategie of een offline marketing campagne, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een team van meer van 50 specialisten is er binnen Cherry Marketing veel te leren. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te begeleiden en je de tools en kennis te bieden die je nodig hebt om te slagen. We geloven in een hands-on aanpak, waarbij je de kans krijgt om mee te werken aan uitdagende projecten en de vaardigheden die je op school hebt geleerd in de praktijk toe te passen.

Heb je interesse in een stage bij Cherry Marketing? Stuur dan je stageverzoek met motivatie en een curriculum vitae naar ruud@cherry-group.nl. Vertel ons welke opleiding je doet, in welk studiejaar je zit, wat voor stage je zoekt en in welke periode je stage wilt lopen. Dan kijken wij of er een geschikte plek is voor jouw stagewensen binnen ons bedrijf.

 

Bekijk HIER al onze andere vacatures.

Neem contact met ons op

Contact