E-commerce WordPress

Het e-commerce platform van WordPress Is WooCommerce. Het is wereldwijd het meest gebruikte e-commerce content management systeem (CMS). Denk je erover om een webshop te laten bouwen, dan is het zeker goed om WooCommerce te overwegen. Wij hebben al veel WooCommerce webshops gebouwd.

WordPress websites

Bij Cherry zijn we gespecialiseerd in het bouwen van webshops. Deze webshops hebben als basis het WordPress CMS. Per project bouwen wij een een template dat op maat gemaakt wordt. Hierdoor kunnen wij beter voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Door een template op maat te maken en gebruik te maken van het WordPress CMS kunnen wij een webshop leveren van topkwaliteit!

Tevens optimaliseren we jouw website om zoveel mogelijk conversies binnen te halen. Dit is natuurlijk ook het doel van een webshop. Door een gebruiksvriendelijk design te gebruiken, SEO en SEA op een goede manier toe te passen en de webshop aan de achterkant in te richten zorgen we ervoor dat jouw webshop conversiegericht is en hoog kan scoren in de Google rankings.

Wil je groeien met je bedrijf en de marketing samen doen met een specialist?

Schakel ons in. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Stuur ons je gegevens of bel ons.

Neem contact met ons op

Contact