Strategie en concept

Is jouw merk voldoende herkenbaar voor je doelgroep? Is je communicatie effectief genoeg? Trekt jouw bedrijf wel de juiste klanten aan? Als je met dit soort vraagtekens zit en wilt werken aan een concrete verbetering van jouw marketing, ga dan eens met ons aan tafel. We denken vanuit een breed perspectief graag strategisch met je mee. Cherry heeft daarbij altijd het doel om de meest éffectieve oplossing voor jouw marketingvraagstuk te helpen ontwikkelen. Conversiemarketing noemen we dat zelf.

Strategie begint met vragen stellen

Maak gewoon een afspraak. Aan tafel bespreken we een groot aantal vragen. Waar sta je en waar wil je heen? Welke barrières zijn er aanwezig? Wat spreekt de doelgroep aan? Waar bewegen ze zich, online en offline? Waarheen wil en kun je bewegen? Waar hinderen jouw concurrenten je? Waar liggen haalbare kansen? We betrekken bij het vinden van de juiste antwoorden de uitkomsten uit onze eigen marktanalyse software. We stellen al onze marketingkennis ter beschikking en koppelen dat aan een aanstekelijk enthousiasme. Wedden dat we samen de juiste richting vinden?  Zodra die richting, dat doel duidelijk is, kunnen wij met elkaar aan de slag met je strategie. En dat hoeft geen dossier te worden, het omvat een aantal praktische speerpunten, neergezet op een tijdlijn.

Design en rake campagnes

Vanuit die speerpunten ontwikkelen we een creatief design die we toepassen in campagnes die raak zijn, online en offline. Zo eenvoudig kan het zijn. En dat het werkt, blijkt aan de ruime staat van dienst die we opgebouwd hebben.

Wil je hulp van een specialist bij jouw branding?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de branding mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact