Hoe open je een incognito venster in Chrome en Safari

Wanneer je niet wilt dat de browser waarin je surft bijhoudt welke pagina’s je bezoekt en welke programma’s je download, kun je een incognitovenster gebruiken. Dit betekent echter niet dat niemand dit kan volgen. Je internetprovider kan dit namelijk nog steeds. Je bent dus nooit helemaal incognito. In deze wiki leggen we aan je uit hoe je zo’n incognito venster kunt openen en gebruiken voor zowel Google Chrome als Safari.

Google Chrome:

1

Open Google Chrome

2

Klik bovenin je scherm in de taakbalk op ‘Archief’ en klik op ‘Nieuw incognitovenster’

3

Je kunt nu browsen in je incognitovenster!

Safari:

1

Open Safari

2

Klik bovenin je scherm in de taakbalk op ‘Archief’ en klik op ‘Nieuw privévenster’

Je kunt nu browsen in je incognitovenster!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op met support

webdevelopment
Contact