Reclamebureau

Opvallen als merk is tegenwoordig een flinke uitdaging. Er is meer nodig dan een goed product om te kunnen verkopen. Hoe spreek je de juiste doelgroep aan met je reclame? Dagelijks zie je verschillende reclames, online en offline, die je onbewust prikkelen. Denk eens aan reclame op een bus, of reclame op een vrachtwagen. Je rijd er langs, kijkt ernaar, slaat het onbewust op. Goed dus om als merk hierop in te spelen. Als je goed gezien wordt, is het nog de vraag of jouw doelgroep het interessant genoeg vindt en overgaat tot de gewenste actie. Jouw merk, product of dienst moet voor jouw doelgroep namelijk een positief referentiekader hebben. Dit ‘positief laden van een merk’ is een essentieel onderdeel van moderne marketing. Cherry kan je als reclamebureau hierbij helpen!

Reclame op bus, vrachtwagen en auto

Wil je graag reclame maken op een bus, vrachtwagen of op een reclamebord langs een drukke weg? Onze grafische vormgever kan dit allemaal voor je ontwerpen. We laten jouw voertuigen volledig je huisstijl uitstralen, zodat de potentiële klant ook jouw merk voorbij ziet rijden!

Waarom Cherry inschakelen voor uw reclame?

  • Cherry ontwikkelt al 20 jaar met een creatieve blik folders, logo’s en huisstijlen op maat;
  • Bij Cherry wordt je ontwerp gemaakt aan de hand van trends en concurrentie in jouw markt, om zo voor een lange tijd up-to-date en onderscheidend te blijven;
  • Bij ons wordt er een visueel design als unieke marketingfactor toegevoegd, veelal een pay off, thema of subtitel of een vorm van beeldgebruik, waarmee je strategisch verder kunt in ander marketinguitingen.

Wil je hulp van een specialist bij jouw offline marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de offline marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact