Offline marketing

Met onze offline marketing diensten zorg je ervoor dat je herkenbaar bent voor je potentiële klanten. Offline marketing is een vorm van marketing die zich richt op het bereiken van de doelgroep via kanalen buiten het internet. In tegenstelling tot online marketing, maakt offline marketing gebruik van traditionele media, zoals onder meer flyers, brochures, beurzen en signing. Onze creatieve vormgevers zetten het ontwerp om naar printbare bestanden voor drukwerk op papier, textiel, panelen of andere materialen. Zo zorgen we samen voor een professionele look met de juiste middelen.

Onze expertises

 • Logo en huisstijl
  Het logo en de huisstijl is jullie visuele identiteit naar de buitenwereld toe.
 • Signing
  Wij verzorgen van ontwerp tot uitvoering de buitenreclame van uw pand of autopark.
 • Drukwerk
  Cherry heeft ervaring met een variëteit aan grafische technieken. Denk daarbij aan vouwen, snijden, foliedruk, lamineren, vernissen, pregen en veel meer. Wij maken van uw visitekaartje of folder écht iets bijzonders.

Offline marketing cases

Ieder project is uniek. Voor al onze klanten maken wij een plan op maat om zo het beoogde resultaat te bereiken. Bekijk hieronder onze offline marketing cases.

"Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe logo en huisstijl. Het brengt mijn bedrijf echt tot leven. "

Waarom Cherry

 • Creatieve vormgeving
 • Kennis van print- en druktechnieken
 • Ervaring in buitenreclame

Wat is jouw uitdaging?

Offline marketing wordt ingezet bij verschillende uitdagingen.

 • Naamsbekendheid vergroten
  Door onder meer verschillende offline marketingmiddelen in te zetten kun je je doelgroep informeren. Om de naamsbekendheid te vergroten is het belangrijk om te investeren in een duidelijk merkimago en consistente branding.
 • Merkherkenning
  Veel bedrijven zijn in een oogopslag herkenbaar aan hun logo en kleuren. Een professioneel logo met een mooie huisstijl zorgt ervoor dat jullie als bedrijf herkenbaar zijn voor jullie klanten.
 • Het bedrijf promoten
  Je kunt bij ons terecht voor de opmaak en productie van regulier drukwerk, maar ook voor beurspanelen, signing en andere vormen van moderne print technieken. Alles ter promotie van jullie topmerk.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Dat vinden wij alleen maar leuk! Neem hier contact met ons op

Neem contact met ons op

Contact