LinkedIn marketing

LinkedIn marketing biedt geweldig veel mogelijkheden. Tegelijkertijd is het ook lastig om grip te krijgen op alle mogelijkheden. In onze optiek draait de inzet van zakelijke Social Media om het interactief met jouw relaties kunnen communiceren. Een hoger doel is om ze daarmee ambassadeurs en fans te maken, die jouw product of dienst enthousiast kunnen aanbevelen binnen hun netwerk. Daarvoor gelden 3 belangrijke voorwaarden: openheid, wederzijds vertrouwen en een goede reputatie. Daarnaast draait het bij dit soort snelle media om een gezond portie creativiteit, discipline en doorzettingsvermogen. Wij helpen je graag verder om in haalbare stappen succesvol Social Media in te zetten, waarbij we duidelijke afspraken maken over waar jouw bedrijf of merk voor staat en welke doelgroepen we willen bereiken.

Opstellen van een content planning

En dan begint het invullen ervan met de juiste content! Soms moet die content vakinhoudelijk interessant zijn, een andere keer kan het een wat luchtiger gehalte hebben, soms volstaat een tekstbericht en dan weer een foto of -steeds populairder- een video. Welke content en vorm we ook kiezen, het moet perfect aansluiten op jouw reputatie en je moet bereid zijn adequaat te reageren op online reacties. Samen maken we daarvoor een goede planning en kun je rekenen op de enthousiaste redactionele support van onze online marketeers, die ook de resultaten monitoren (“dashboarden”). We inspireren jouw doelgroep met berichten en maken leuke foto– en video posts. Cherry kent een aantrekkelijk abonnementsvorm om dit traject redactioneel te beheren.

Waarom je social media werkzaamheden uitbesteden bij Cherry?

  • Met jarenlange ervaring op het gebied van social media zorgen wij ervoor dat je website hoger in de zoekmachine komt;
  • We houden continu de nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten op het gebied van social media waardoor wij de concurrenten altijd een stapje voor zijn;
  • Bij Cherry heb je één contactpersoon die jou begeleid tijdens het traject, communiceert lekker snel!

Meer online succes?

Wil je meer informatie over LinkedIn marketing uitbesteden of wil je direct een afspraak maken?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel wat jouw wensen en behoeften zijn. Neem contact op via 085 0270 270 of stuur een mailtje naar contact@cherry-marketing.nl. We zorgen er graag voor dat je hoger in Google komt! Interesse? Neem gerust contact op voor een lekkere kop koffie en advies voor uw Linkedin marketing!

Je kan ons natuurlijk ook inschakelen als je bedrijf elders in de regio gevestigd is, bijvoorbeeld in Nijkerk, Amersfoort, Ermelo, Leusden, Scherpenzeel of Barneveld!

Wil je hulp van een specialist bij jouw online marketing?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de online marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact