Marketing voor de logistieke sector

Neem contact op
Bel 085 0270 270

Beter zichtbaar & meer nieuwe klanten!

Een bedrijf in de logistieke sector vergt al genoeg tijd. En daar komt ook nog de noodzakelijke tijd bij voor marketing, online en offline. Geen marketing voor verhuis- en transportbedrijven betekent dat nieuwe klanten naar de concurrent gaan. Maar veel ondernemers hebben simpelweg geen tijd genoeg voor goede marketing. Wat de reden ook is, met behulp van ons marketingpakket zorgen we ervoor dat jouw bedrijf tot de top van jouw regio gaat behoren! En dat levert je aantoonbaar meer naamsbekendheid, aanvragen en omzet op! Veel van onze klanten die nieuwe klanten willen ontvangen, staan al geruime tijd op de eerste positie in Google en ontvangen regelmatig nieuwe aanvragen. In welke regio mogen we jou bovenaan in Google plaatsen?

Bekijk de gratis brochure

Wij zijn dé succesvolle one-stop-shopformule voor MKB verhuis- en transportbedrijven, van website tot en met reclamefolders, van online marketing tot en met signing van het wagenpark.

Net als onze verhuis- en transportbedrijven hoog in Google?

Veel van de bij ons aangesloten verhuis- en transportbedrijven staan al geruime tijd bovenaan in Google.
In welke regio wil jij gevonden worden?
Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak.

Bel Naual
Contactformulier

Zij waren jou voor

Bekijk al onze klanten

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Jouw marketing uitbesteden? Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.