Marketing voor de logistieke sector

Beter zichtbaar & meer nieuwe klanten!

Een bedrijf in de logistieke sector vergt al genoeg tijd. En daar komt ook nog de noodzakelijke tijd bij voor marketing, online en offline. Geen marketing voor verhuis- en transportbedrijven betekent dat nieuwe klanten naar de concurrent gaan. Maar veel ondernemers hebben simpelweg geen tijd genoeg voor goede marketing. Wat de reden ook is, met behulp van ons marketingpakket zorgen we ervoor dat jouw bedrijf tot de top van jouw regio gaat behoren! En dat levert je aantoonbaar meer naamsbekendheid, aanvragen en omzet op! Veel van onze klanten die nieuwe klanten willen ontvangen, staan al geruime tijd op de eerste positie in Google en ontvangen regelmatig nieuwe aanvragen. In welke regio mogen we jou bovenaan in Google plaatsen?

Toppositie in Google in jouw regio

Voor het transport van goederen of een verhuizing zoekt men snel hulp van een verhuis- of transportbedrijf uit de buurt. Voor het succes van een verhuis- en transportbedrijf is het essentieel om zo hoog mogelijk op pagina 1 van Google te staan. Onze online SEO-resultaten voor installateurs in het bijzonder zijn ongekend aantoonbaar succesvol. Wij zorgen ervoor, dat de mensen jouw bedrijf snel via internet weten te vinden.

Direct resultaat met Adwords

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is gericht op succes op middellange termijn, maar met behulp van een effectieve AdWords campagne zorgen we dat je vanaf de start aanvragen ontvangt. Jij bepaalt zelf de advertentiekosten die je wilt besteden en wij doen de rest! Dat bedoelen we met marketing met pit.

Moderne website, gericht op conversie

Met SEO en AdWords zorgen we dat jouw website relevante bezoekers krijgt. Maar een bezoeker is natuurlijk nog geen klant. Met behulp van een betaalbare, professioneel ogende website zorgen wij voor de juiste conversie, zonder dat het jou tijd en moeite kost. Wij doen jouw marketing, ook op een aantrekkelijk abonnementbasis.

Huisstijl, reclame en drukwerk

Niet alleen online, maar ook offline moet een modern bedrijf eenduidig herkenbaar en goed zichtbaar zijn. Je kunt daarom ook bij ons terecht voor al jouw promotionele reclame en het ontwerpen van jouw logo, huisstijl, drukwerk, autobelettering, sponsorborden en signing. Wij zijn dé one-stop-shop voor succesvolle marketing voor de logistieke sector. Dat geeft rust en bespaart je veel tijd.

"Wij zijn dé succesvolle one-stop-shopformule voor MKB verhuis- en transportbedrijven, van website tot en met reclamefolders, van online marketing tot en met signing van het wagenpark."

Net als onze verhuis- en transportbedrijven hoog in Google?

Veel van de bij ons aangesloten verhuis- en transportbedrijven staan al geruime tijd bovenaan in Google. In welke regio wil jij gevonden worden? Bel ons vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak.

Neem contact met ons op

Contact