Breed aanbod containers, zand & grind!

Development Online marketing Webdesign

Een familiebedrijf uit Raalte wat zich breed ontwikkelt heeft binnen de infra- en bouwsector. Altijd met de focus op service & kwaliteit. Met o.a. bouw & sloop projecten, hun afval haal- en brengstation en de webshop, kan REKO Raalte hun klanten volledig ontzorgen.

De uitdaging

De website van REKO Raalte bevat meerdere onderdelen voor verschillende doelgroepen. Elk onderdeel ook weer met zijn eigen uitdaging.

De focus ligt in eerste instantie op de webshop. Hier worden producten aangeboden aan particulieren. Voor veel particulieren zijn dit niet de meest doorsnee producten. Hierom is het belangrijk dat de webshop zoveel mogelijk twijfels en zorgen wegneemt.

Daarnaast moet de bezoeker ook goed geïnformeerd worden over lopende projecten, de dienstverlening en overige werkzaamheden.

Aantal verschillende verzendkosten
16+
Aantal projecten
50+
Aantal bestellingen 1e jaar
+100%

Toonaangevend in oost Nederland

REKO Raalte wordt met de groene vrachtwagens en containers goed herkend en is in het oosten van het land dan ook een begrip. Hun diensten en producten leveren ze dan ook vooral in het oosten van Nederland. Met name voor de webshop gebruikers is het cruciaal dat de communicatie vriendelijk en snel is. Bezoekers kunnen altijd via de eenvoudige postcodechecker snel kijken of hun postcode in het bezorggebied valt.

Samen de mogelijkheden bekijken?

Dat kan! Neem contact op met Dennis

Contact