Puratos: voor de bakker met opvallende campagnes

Onze klant Puratos levert talrijke innovatieve meelmixen en desemtoepassingen uit allerlei soorten granen aan alle warme bakkers van Nederland. Naast efficiencyvoordelen voor de warme bakker, sluit het aanbod van Puratos stuk voor stuk perfect aan op de trends, die Puratos jaarlijks onderzoekt bij zo’n 11.000 consumenten. Zo bevatten de productmerken goede gezondheidseigenschappen en hebben ze een authentieke samenstelling van -vanzelfsprekend- natuurlijke grondstoffen.

Cherry ondersteunt de productlaunches van Puratos met opvallende communicatiecampagnes. We vullen dit in met de vormgeving van talrijke publicaties, folders, promotiemateriaal en online marketing. Naast onze creatie, tekst, fotografie, beeldbewerking en -productie komt voor de juiste positionering de nodige kennis van de bakkersmarkt kijken, Ook binnen de Puratos-organisatie luistert de planning, begroting en een goede afstemming met het sales channel zeer nauw.  Hiervoor gaat alle eer naar Arianne le Duc, marketing manager met meerwaarde en onze rots in een succesvolle branding van Puratos en haar merken.

Wil jij ook jouw marketing versterken door een sterke merkbeleving?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches