Liniebreed

Development Online marketing Webdesign

Een “stichting” klinkt wat stoffig, terwijl deze enthousiaste ondernemende groep marketing- & communicatie professionals elke dag topwerk leveren. Ze werken hard aan het op de kaart zetten en houden van de Waterlinies van Nederland. Tijd om dat online ook te laten zien!

Als je hoort hoeveel deze dames en heren met een relatief kleine groep vakmensen voor elkaar krijgen, is je dat niet voor te stellen. Maar daar zag je op de oude website niet genoeg van terug. Tijd voor een nieuwe website die direct de nieuwe huisstijl zou omvatten. We werkten aan een bureaupresentatie van dit team, waarbij de diensten, cases en actualiteiten een veel prominentere invulling kregen.

Bekijk website

In het kort

Fijn als een concept in één keer goed ontvangen wordt. De bureaupresentatie was ook in de ogen van Liniebreed de juiste keuze. Na wat kleine puntjes om bij te schaven hebben we een hedendaags ontwerp gepresenteerd en uiteindelijk gerealiseerd.

Mooi werk visualiseren
Een bijzonder visueel projectportfolio geeft veel meer beeld bij het werk. Zelfs de donaties kunnen nu online plaatsvinden, en business partners krijgen een eigen plek. En de ontvangst door de bestaande deelnemers… Die was bijzonder enthousiast! Met het presenteren van 2019-2020 kwam ook de nieuwe website aan bod, welke erg goed werd ontvangen.

Handzaam ontwikkeld
We realiseerden deze productie op basis van het WordPress CMS, waarbij we maatwerk combineerden met slimme standaarden als GravityForms, Advanced Custom Fields en WP Bakery Page Builder. Dit geeft de opdrachtgever alle vrijheid om de website verder uit te breiden.

"De nieuwe website geeft een veel beter beeld van wat we onze deelnemers bieden."

Specificaties

  • Maatwerk WordPress productie
  • Ruim opgezet, beeldend ontwerp
  • Responsive voor hedendaagse devices
  • PerfectView koppeling
  • Custom checkout flow

Samen de mogelijkheden bekijken?

Dat kan! Neem contact op met Brandon

Contact