Huurders helpen huurders

Development Webdesign

De uitdaging

De uitdaging van deze WordPress website was om veel belangrijke informatie zo duidelijk, overzichtelijk en bereikbaar mogelijk neer te zetten. Daarnaast waren ze op zoek naar een interactieve Google Maps kaart, die automatisch nieuwe markers plaatst wanneer er een nieuwe bewonerscommissie wordt toegevoegd aan de website.

De onverwoestbare feiten

Samenwerking van
4+ jaar
Bewonerscommissies
100
Geplaatste artikelen
100+

Huurders helpen huurders

Samen met HV Arcade hebben we gekeken naar wat de huurders zoeken op hun website. Op basis van deze informatie hebben we eerst gewerkt aan schetsen en de content structuur. Op deze manier konden we snel zien waar welke elementen het beste geplaatst konden worden. Hierna hebben we de stijl bepaald en het ontwerp gemaakt.

Door de essentiële concepting fase vooraf, werd de structuur geheel anders dan er in eerste instantie bedacht was. Het resultaat werpt zijn vruchten af! De huurders kunnen nu makkelijk en overzichtelijk de informatie vinden waar ze naar zoeken.

Alles op één kaart

Eén van HV Arcade’s wensen was een interactieve Google Maps kaart die automatisch nieuwe markers plaatst wanneer er een nieuwe bewonerscommissie wordt toegevoegd aan de website. De kaart wordt automatisch aangevuld met de adressen van de Bewonerscommissies, welke aan de website toegevoegd zijn.

Door gebruik te maken van ons eigen custom template binnen WordPress hebben we dit kwalitatief goed kunnen realiseren. Hierdoor is het voor de klant heel makkelijk om op één plek in het CMS alle informatie van de bewonerscommissies bij te houden.

Contact