Cherry Masterclasses

Ben jij naar een van onze Marketing Events geweest? Weet je nog wat je er had geleerd? Kon je het echt toepassen en maakt het echt verschil in je werk? Als je het al vergeten bent of niet bent geweest, dat geeft niet, kijk even bovenstaande filmpjes terug en je snapt waar we het over hebben.

Organisatie van Masterclasses

Om je naamsbekendheid te vergroten kan je overwegen om een Masterclass te organiseren, gericht op jouw doelgroep. Wellicht heb je er negatieve ervaringen mee, dat is erg jammer. Natuurlijk moeten de praktische informatie en zaken goed georganiseerd worden, maar vergeet ook niet om online aandacht te creëren voor je Masterclass. Dat kan het succes maken of breken.

Online aandacht creëren

De online aandacht wordt via je eigen kanalen geregeld, maar om ook andere doelgroepen te bereiken die je normaal mist, is bereik via andere kanalen juist van cruciaal belang. Hoe bereik je die? Daarin onderscheid jij je in de ogen van de doelgroep. Dat juist dat een grote uitdaging is weten we. Maar niet getreurd, wij helpen je met rake online en offline campagnes. Hoe? Door:

Dus ga bezig met het organiseren van Masterclasses, bel ons op tijd en wij helpen je graag verder met de organisatie. Dan krijg jij ook je Masterclasses met pit. Ondersteuning op bedrijfsniveau is ook mogelijk.

Een heldere strategie vormt de basis van conversiegerichte marketingcommunicatie.

Wil je jouw marketing versterken? Schakel Cherry in. Samen bouwen we aan jouw succes.

Bel 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches

Branding.

Meer pit nodig of gewoon nieuwsgierig?

Jouw marketing uitbesteden? Elke goede samenwerking begint met een leuke kennismaking. Bel onze collega Naual vandaag nog en we maken graag een vrijblijvende afspraak. Een berichtje daarvoor sturen via onderstaand formulier kan natuurlijk ook.