Hét online platform voor duurzaam beheer van de openbare ruimte

Development Online marketing Webdesign

Real-time Road Inspection (RTRI) biedt de actuele staat van het wegennetwerk en zorgt voor duurzaam beheer van de openbare ruimte. Met het online platform en de mobiele app krijgen alle weggebruikers inzicht op de actuele staat van de Nederlandse wegen. Verder brengt RTRI data en de situatie van traject- of locatie X digitaal in kaart. “RTRI maken jouw werkzaamheden makkelijker, veiliger én duurzamer.” 

Samen met ons team hebben we o.a. gewerkt aan de app, de website, het online platform, de branding en de marketingcommunicatiestrategie. De lancering van Real-Time Road Inspection vond plaats in april 2021.

De uitdaging voor ons was om het merk Real-Time Road Inspection sterk op de markt te brengen en professioneel te laten ogen. Hierdoor groeit de merkbekendheid van RTRI en kan het bedrijf nog meer klanten binnenhalen. Daarnaast zat de uitdaging voor het team van onze developers in de optimalisatie van het online platform en de mobiele app voor zowel IOS en Android.

In het kort

 • (Online) marketing 

Het marketingteam van Cherry is vanuit een marketingcommunicatiestrategie van start gegaan om Real-Time Road Inspection krachtig op de markt te brengen. Verder hebben we aan de hand van neuromarketing inzichten hebben we diverse optimalisaties geïmplementeerd om nog meer demo aanvragen te realiseren. Zo gebruiken we tools en software om de website te analyseren en te verbeteren. Verder is RTRI sinds 2021 actief en zichtbaar op LinkedIn en via zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadvertenties (SEA).

 • Development 

Daarnaast is het team van developers aan de slag gegaan met het realiseren van de website, de app en het platform. Het doel van de app was om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor ‘alle’ gebruikers. Met de app maken gebruikers gedurende hun (auto)rit een opname van en rondom de weg, zodat er een actueel beeld van de openbare ruimte gecreëerd kan worden. Het platform biedt een database met beeldmateriaal van de actuele situatie van het wegennetwerk. Als gebruiker kan je via een kaart gericht zoeken naar beelden van de actuele situatie van een specifieke locatie of over de lengte van een bepaald traject.

"Een prima bureau om mee samen te werken; er is plezierig contact met het team. Ze zijn goed in staat om de kernwaarden van onze dienst om te zetten in marketing- en communicatieboodschappen. Ook hebben we aan het team het beheer en ontwikkeling van onze app en platform toevertrouwd."
Jan Real-Time Road Inspection

Uitgevoerde werkzaamheden

 • Email marketing
 • Plugin ontwikkeling
 • Mobiele app
 • Neuro-marketing
 • Marketing & merk strategie
 • Social media
 • Seo/sea
 • Branding
 • Concept & creatie

Samen de mogelijkheden bekijken?

Dat kan! Neem contact op met Brandon

Contact