Stemar; Een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar

Development Online marketing Webdesign

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar. Stemar Engineering is hét bureau voor duurzame en betrouwbare engineering oplossingen voor een veilige samenleving. Stemar: “Wij zetten een extra stap voor gezamenlijke oplossingen, die resulteren in betrouwbare projecten en een veilige samenleving.” 

Stemar zocht een marketingbureau dat zijn marketingcommunicatie oppakt, optimaliseert en beheert. Aan ons was de uitdaging om dit te realiseren en om Stemar te laten uitstralen wat ze waard zijn, waardoor zij grotere klanten kunnen aantrekken en sterker op de markt positioneren.   

Bekijk website

In het kort

  • Marketing

Om Stemar als sterk merk neer te zetten is ons marketingteam aan de slag gegaan met een re-branding (merk-herpositionering). Dit hebben we gerealiseerd door middel van een doordachte marketingcommunicatie strategie en een marketingcommunicatie actieplan. Verder hebben we diverse marketingcommunicatiemiddelen ingezet om de re-branding te laten leven in de communicatiewereld. De middelen bestonden uit e-mailmarketing, LinkedIn, blogcontent en een campagne.

Het eindresultaat van dit project is dat Stemar zichtbaarder is dan ooit! Het bedrijf heeft meer zichtbaarheid en merkbekendheid voor zowel de inhoud als uitstraling. Daarnaast straalt Stemar Engineering online en offline uit wat ze waard zijn. Inmiddels hebben ze diverse grotere internationale klanten binnengehaald.

Wij als marketingbureau zijn maandelijks bezig voor Stemar met optimalisatie en content & creatie, zodat zij continu zichtbaar blijven.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Email marketing
  • Neuro-marketing
  • Content-marketing
  • Marketing & merkstrategie

Samen de mogelijkheden bekijken?

Dat kan! Neem contact op met Brandon

Contact