Standaard op pagina 1 in Google

Margitte Schoof makelaardij is al sinds december 2016 vaste klant bij Cherry. Het makelaarskantoor is gevestigd in Amersfoort, een stad waar (online) een sterke competitie is op het gebied van woningverkoop. Zo’n marksituatie vraagt om een strategisch marketingplan.

Positioneren als makelaar

Het was onze accountmanager Jennifer al gauw duidelijk wat de ambities van Margitte Schoof makelaardij waren. Margitte Schoof makelaardij wil op de eerste pagina van Google staan als de doelgroep een woning in Amersfoort zoekt. Ook willen zij gepositioneerd worden als de toegankelijke, gedreven makelaar, want dat zijn ze immers ook. Ze worden niet voor niks op Funda beoordeeld met gemiddeld een 9.1 .

Effectieve Online Marketing campagne

Zoals Margitte Schoof makelaardij als kantoor resultaatgericht te werk gaat, doet Cherry dat ook. Cherry heeft gerealiseerd dat de makelaar vandaag de dag op pagina één in Google staat met de meest relevante zoektermen. Margitte Schoof makelaardij stond voor lange tijd zelfs op de eerste plek in Google op de term: ‘aankoopmakelaar Amersfoort’, waardoor het aantal opdrachten gestegen is.

Heleen beoordeelt Cherry met een ruime 8,3
“Wij zijn heel tevreden over Cherry. Ze hebben ervoor gezorgd dat wij goed zichtbaar zijn in de zoekmachines en ook blijven. Het contact met Jennifer is prettig en zij komt haar afspraken altijd na.”

YouTube campagne

Voor het versterken van het juiste merkimago, ontwikkelde Cherry onder meer een bedrijfsfilm. Dit filmpje geeft de juiste impressie van Margitte Schoof Makelaardij weer: een kantoor met vier vriendelijke professionals die zicht hebben over de complexe regionale woningmarkt.

Prettig, laagdrempelig contact

Tussen accountmanager Jennifer en makelaar Heleen is er maandelijks telefonisch contact. “Als ik bel dan wordt er altijd opgenomen met: hee Jennifer! Een fijne, laagdrempelige manier van communiceren” vertelt Jennifer. Toen Schoof makelaardij een jaar klant was, is ze langs geweest met een (kersen)taart om de conversiegerichte samenwerking te vieren.

Wil ook jij net als Margitte Schoof makelaardij meer conversie, aanvragen, telefoontjes of potentiële klanten door zoekmachine optimalisatie?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken.

BEL 085 0270 214

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches