Dé topleverancier van bedrijfsmaatschappelijk werk

Development Online marketing Webdesign
Een overzicht van de nieuwe website van BMW Voor Elkaar

BMW Voor Elkaar is een groeiend landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijk werkers, vertrouwenspersonen, calamiteitenbegeleiders, coaches, mediators, HR-specialisten en trainers. Met hun groot aantal professionals met verschillende specialiteiten helpen ze diverse organisaties. 

De samenwerking met BMW Voor Elkaar is ontstaan in 2021. Vandaag de dag verloopt de samenwerking nog steeds erg voorspoedig. We hebben voor BMW Voor Elkaar onder meer hun twee bestaande websites samengevoegd tot een geheel nieuw webdesign en we hebben een wiki omgeving voor de medewerkers gecreëerd. Ook zorgen we ervoor dat hun online marketing naar een hoger niveau wordt getild. De doelstelling binnen dit project was vooral gericht op conversies. De nieuwe website is zo ontworpen en ontwikkeld dat we een grote slag konden slaan op het gebied van online marketing. Een goed werkende website is voor een online marketing traject namelijk essentieel. 

Bekijk website

In het kort

 • Webdesign

Voordat we met het online marketingtraject konden starten was het van belang om de website onder de loep te nemen. Een belangrijk onderdeel van het re-designtraject was het opnieuw inrichten van de menu structuur. Ons doel was om de gebruikerservaring optimaal te maken en om ervoor te zorgen dat de bezoekers snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Dit was cruciaal in het proces, aangezien we twee bestaande websites hebben samengevoegd tot één nieuwe website. Door een heldere indeling en duidelijke navigatie is de website nu overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. 

Naast de verbeterde visuele uitstraling en navigatie hebben we veel aandacht besteedt aan conversieoptimalisatie. We hebben opvallende en duidelijke call-to-actions toegevoegd op strategische plaatsen, om bezoekers te verleiden tot conversie. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van duidelijke buttons en contactformulieren, maar ook aan het toevoegen van social proof elementen zoals klantbeoordelingen en testimonials. 

De website is niet alleen aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker, maar ook beter geoptimaliseerd voor de zoekmachines. 

 • Development

Wat betreft development heeft Cherry Marketing de twee bestaande websites (De Sociale Raadsvrouw en BMW Voor Elkaar) samengevoegd tot de site die er nu staat. Het is een goed gevulde website met veel pagina’s en een kennisbank. Daarnaast heeft Cherry Marketing een wiki omgeving voor werknemers gerealiseerd waarin medewerkers met elkaar hun kennis en documenten kunnen delen. De wiki omgeving draagt bij aan het verbeteren van de interne communicatie. Cherry Marketing heeft voor BMW Voor Elkaar een inlogomgeving gecreëerd zodat mensen die hun workshop volgen, deze online kunnen bekijken. Deze omgeving is van toegevoegde waarde voor de kwaliteiten van BMW Voor Elkaar. Ook verzorgen we de hosting voor BMW Voor Elkaar. 

 • Online marketing

Nadat de website in juli 2022 was opgeleverd zijn we gestart met online marketing. In slechts 6 maanden tijd hadden we al een verdubbeling van het jaarresultaat behaald. Van 480 aanvragen in 2021 naar ruim 900 aanvragen in 2022. Onder meer het optimaliseren en herstructeren van bestaande Google Ads campagnes met de focus op performance hebben wij voor BMW Voor Elkaar gerealiseerd. Er is een Keyword Research opgesteld op basis van een contentstrategie met een splitsing op zoekintentie en de verschillende fases van de Customer Journey. Ook hebben we ‘zachte’ en ‘harde’ conversies geconfigureerd en gedefinieerd. 

Resultaten

Sinds de komst van de door Cherry Marketing gemaakte website, zijn de resultaten ten opzichte van de oude website sterk verbeterd voornamelijk vanwege inspanningen op SEO en SEA gebied. Een aantal van de resultaten zijn onder meer; 

 • Groei van 4.249 bezoekers
 • 12.294 meer paginaweergaven
 • 900+ aanvragen
"Ik ben zo blij dat ik jullie gebeld heb!"
Hettie Schuring

Uitgevoerde werkzaamheden

 • Ontwerp en ontwikkelen website 
 • Meedenken over de sitemap   
 • Overzetten van content 
 • Teamleden overzicht op website 
 • Google Ads campagne 
 • Keyword Research 
 • SEO werkzaamheden
 • Hosting 

Samen de mogelijkheden bekijken?

Dat kan! Neem contact op met Brandon

Contact