Dé nummer 1 leverancier in vis- en plantaardige oliën

Impact Ingredients staat voor het leveren van duurzame kwaliteit en is een autoriteit op het gebied van vis- en plantaardige oliën. Tientallen jaren ervaring, hoogwaardige producten en korte levertijden maken Impact dé ideale partner.

De grondstoffen om deze producten te creëren waren al van nature aanwezig, echter gold dit nog niet voor hun website en logo. Aan ons de opdracht om de missie en visie op een consistente, kenmerkende wijze te vertalen. Deze moesten in één oogopslag duidelijk maken waar Impact voor staat.

Het duurzame karakter is terug te vinden in het logo. Hierbij staan diverse kleuren symbool voor de “sustainable” ontwikkeling van het product. Tijdens deze ontwikkeling wordt onovertroffen kwaliteit gecombineerd met een sterke drang om de ecologische impact tot het minimum te beperken. Deze gedachtegang is te zien op de website. Hier vind je de kleuren uit het logo terug om op een consistente wijze het duurzame aspect uit te lichten. Ook is direct duidelijk waarom klanten voor Impact Ingredients kiezen. En zeg nou zelf: met eindgebruikers als opgroeiende kinderen en huisdieren wil je enkel het beste!

Vanuit het logo zijn we doorgegaan naar een complete, bijhorende huisstijl waarbij visitekaartjes, briefpapier en natuurlijk ook een frisse en moderne website niet kan onderbreken. Ook kregen wij de vraag of we een template konden maken voor zijn presentaties. Natuurlijk! Graag zelfs. Geheel in de huisstijl is er een PowerPoint template gemaakt die gebruiksvriendelijk in elkaar gezet is zodat de klant zelf zijn presentaties iedere keer kan aanpassen zonder dat de huisstijl verloren gaat.

 


bekijk website

Wat hebben wij gedaan


Wil jij ook jouw marketing versterken door een sterke merkbeleving?

Laat ons je adviseren. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken

BEL 085 0270 270

Waarom Cherry.

  • Conversiegerichte werkwijze
  • Direct persoonlijke support
  • Juiste mix van online én offline communicatie
  • Voor elke onderneming een aanpak op maat
  • Ervaren in een grote diversiteit branches