Website laten maken Amsterdam

Wil je meer opvallen met je website? Beter vindbaar zijn in Google? Makkelijk zelf aanpassingen doen aan je website? Cherry is gespecialiseerd in het ontwerpen van responsive websites die voor u werken. Naast webdesign zijn wij gespecialiseerd in meerdere diensten, zoals: SEO, logo- en huisstijl ontwerp en tekstontwikkeling. We hebben een groot portfolio met klanten uit verschillende branches. Bij ons kunt u persoonlijk, adequaat contact verwachten. Door dit te combineren met onze kennis en know-how zijn wij dé ideale webpartner!

Professionele website laten maken

Voor een professionele website ben je bij ons aan het juiste adres! Onze passie is namelijk het maken van unieke webdesigns die geheel zijn gebaseerd op jouw wensen en ideeën. Ook zijn onze websites gebaseerd op de laatste trends en technologieën. Zo zullen wij een responsive website laten maken door onze developers. Dit wil zeggen dat je website mee schaalt met elk apparaat waarop de website bekeken wordt. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid enorm, aangezien je bezoekers niet meer in of uit hoeven te zoomen.

Online marketing optimalisatie

SEA, SEO, Linkbuilden, Blogs,  Google Analytics, Social Media, E-mailmarketing en inhoud zijn allemaal mogelijkheden om jouw website nog beter vindbaar te maken in Google. Door een combinatie van deze mogelijkheden in te zetten kan je zorgen voor meer impact en meer resultaat hebben op de te behalen doelstellingen. Wij weten hoe de online wereld in elkaar zit, met alle nieuwe trends en we passen deze informatie graag toe op jouw website.

 

Samen bepalen we altijd eerst wat de belangrijkste doelstellingen zijn. Wanneer vinden jullie een doelstelling een ‘succes’. Als we dat eenmaal weten dan gaan we een plan maken over hoe we de online marketing gaan inzetten. Deze strategie bepaald de inzet van de middelen, kanalen en hoe de toon van de inhoud van jouw website zal zijn. We sturen rapportages op met hoe je website het doet ten opzichte van de vorige periode en stellen de strategie bij indien nodig. Zo halen we het maximale resultaat uit jouw website!

Wil je hulp van een specialist bij webdesign of development?

Cherry kan dit realiseren. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel ons gerust!

Neem contact met ons op

Contact