Voor iedereen die van reizen houdt

Development Webdesign

De website Wereldreizigersclub was toe aan vernieuwing. Ze waren op zoek naar een website die meer waarde voor de reizigers opleverde. Een nieuwe frisse en sprankelende reiswebsite die tot de verbeelding spreekt, die reizigers inspireert met mooie foto’s, reistips geeft en waar je terecht kunt voor de laatste ontwikkelingen in de reiswereld.

Reisblog voor reizigers en wereldreizigers

Door meer foto’s te gebruiken hebben we de website visueel aantrekkelijker gemaakt. Het laatste reisnieuws en reistips hebben we het hart van de website gemaakt.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de opdracht was een soepele mobiele ervaring en een snellere website. Daarnaast was het ook belangrijk dat de nieuwe website beter beveiligd werd. De website is nu sneller en is het design volledig responsive.

De Wereldreizigersclub is een website en reisblog voor reizigers en wereldreizigers. Met reisnieuws, reistips, reisverhalen, ervaringen van reizigers, tips voor het maken en plannen van een wereldreis en foto’s uit uit alle windstreken van de wereld, is de Wereldreizigersclub sinds 1996 dé plek voor de gepassioneerde reiziger en iedereen die van reizen houdt.

Samen de mogelijkheden bekijken?

Dat kan! Neem contact op met Brandon

Contact